Copilul piroman care a pus pe jar un bloc întreg. A dat foc unui cărucior, iar flăcările s-au extins la panoul electric VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apar primele imagini video cu copilul piroman de 9 ani care a provocat panică într-un bloc din Tecuci, județul Galați. El a dat foc unui cărucior aflat în holul unui bloc, iar ulterior flăcările s-au extins în toată clădirea.

Din imagini se observă cum un copil dă foc unui cărucior aflat la parter. Flăcările s-au extins rapid la panoul electric din imobil. 

„În urma cercetărilor efectuate, precum și a vizionării unei înregistrări video de la o cameră de supraveghere aflată la parterul blocului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost provocat cu intenție de un minor, care ar fi incendiat un cărucior pentru transportul copiilor aflat pe coridor”, a anunțat Poliția Galați.   

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere. În scurt timp, polițiștii au identificat minorul care apare în înregistrarea video. Este vorba despre un copil, de 9 ani, cu domiciliul în municipiul Tecuci.

„Acesta a fost condus, împreună cu mama sa, la sediul Poliției Municipiului Tecuci, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident și pentru luarea măsurilor legale”, a mai transmis IPJ Galați.

Incendiu provocat de un copil FOTO: ISU Galați
Incendiu provocat de un copil FOTO: ISU Galați

Toți locatarii blocului evacuați

Incidentul a avut loc luni, 16 octombrie 2023, ora 12.34. Polițiștii a fost sesizați telefonic, la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că într-o scară a unui bloc de locuințe situat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a izbucnit un incendiu.

Polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului au asigurat un perimetru de siguranță pe timpul intervenției echipelor de pompieri care au lichidat incendiul.

Toate persoanele care locuiesc în acest bloc au fost evacuate și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei persoane aflate la etajul patru au fost evacuate cu autoscara.

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, respectiv distrugerea panoului electric și a unei uși de acces la subsolul blocului, precum și alte bunuri aflate pe coridor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite