Craiovean reținut pentru că a încercat să jefuiască mai multe ATM-uri din Germania

0
Publicat:

Un bărbat din Craiova, care fusese dat în urmărire internaţională pentru că a încercat să jefuiască mai multe ATM-uri din Germania, a fost prins de poliţiştii doljeni.

Un craiovean a fost reținut pentru că a încercat să spargă bancomate în Germania
Un craiovean a fost reținut pentru că a încercat să spargă bancomate în Germania

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au depistat un bărbat, de 45 ani, din municipiul Craiova, urmărit internaţional: „Faţă de acesta, autorităţile judiciare din Germania au emis în luna februarie, mandat de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a 8 infracţiuni de tentativă de jaf în cadrul unui grup infracţional. În fapt, acesta este bănuit că în perioada august - septembrie 2022, împreună cu mai multe persoane, s-ar fi asociat cu scopul de a interveni asupra ATM-urilor prin montarea unor dispozitive artizanale, în scopul eliberării de bani cash”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Curtea de Apel Craiova va decide dacă va elibera mandat de arestare.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite