Rugăciune pentru ploaie, făcută de Arhiepiscopul Tomisului pe un câmp de lângă Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, s-a rugat pentru ploaie. El s-a dus miercuri însoțit de mai mulți preoți, pe un câmp din apropiere de Năvodari, unde a făcut mai multe rugăciuni.

Rugăciuni făcute pentru ploaie FOTO  Facebook Arhipeiscopia Tomisului arhid. Vali Vădănoiu
Rugăciuni făcute pentru ploaie FOTO Facebook Arhipeiscopia Tomisului arhid. Vali Vădănoiu

Ascultă-ne şi poruncind norilor, adapă tot pământul cu apă bună. (...) Treci cu vederea fărădelegile şi păcatele noastre şi primeşte rugăciunile noastre şi ne auzi pe noi care în ceasul aceasta ne rugăm ţie cu căldură, şi dezleagă uscăciunea aceasta a pământului pentru mărturisirea şi strigirea poporului tău”, a spus Arhiepiscopul Tomisului.

Trimite peste noi ploi bune ca să ne săturăm de apă şi pământul nostru să îşi dea roadele la vremea cuvenită, spre hrana noastră a animalelor necuvântătoare. (...) Nu trece cu vederea rugăciunile noastre. Pleacă, Doamnea, urechea ta înspre noi, vezi umilinţa noastră şi blagosloveşte-ne”, a continuat el rugăciunea.

Ceremonia a fost transmisă în direct pe pagina de socializare a Arhiepiscopiei Tomisului, scrie Digi 24.

Nu este prima oară când ÎPS Teodosieface rugăciuni pentru ploaie. În vara anului trecut, s-au făcut astfel de rugăciuni în mai mult localități.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite