IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, slujește în Țara Sfântă VIDEO

0
Publicat:

Arhiepiscopul Tomisului se află Țara Sfântă, unde va săvârși Sfânta Liturghie la biserica Nașterii Domnului din Betleem, Israel.

IPS Teodosie FOTO Arhiepiscopia Tomisului
IPS Teodosie FOTO Arhiepiscopia Tomisului

Luni, 8 mai, de la ora 9.00, a oficiat Sfânta Liturghie la Așezământul românesc „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” din Ierusalim, Israel. Marți, 9 mai, de la ora 1.30, va oficia Sfânta Liturghie la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, iar miercuri, va fi prezent la slujba de la biserica Nașterii Domnului din Betleem, Israel.

Nu este pentru prima dată când ierarhul Tomisului ajunge în Țara Sfântă. În decembrie 2022, IPS Teodosie a efectuat o vizită în Israel, când s-a întâlnit cu Patriarhul Ierusalimului. Arhiepiscopul Tomisului a oficiat Sfânta Liturghie la Așezământul românesc „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Ierusalim pe 14 decembrie 2022.

În a doua zi a vizitei, IPS Teodosie a slujit împreună cu Mitropolitul Isihie de Kapitoliada la Biserica Sfântului Mormânt. Cu această ocazie, Arhiepiscopul Tomisului i-a oferit în dar o icoană Patriarhului Teofil al III-lea al Ierusalimului

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite