Scandal cu focuri de armă. Un maramureșan a ajuns la spital, împușcat în umăr

0
Publicat:

Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat în umăr și în brațe. Pistolarul are acum dosar penal pentru mai multe infracțiuni, printre care nerespectarea regimului armelor.

Bărbatul a fost împușcat în umăr  FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost împușcat în umăr FOTO Shutterstock

Poliția a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe stradă Bogdan Vodă din localitatea Borșa au fost trase mai multe focuri de armă.  

Polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că la o cale de acces situată pe strada Bogdan Vodă din oraș, a avut loc un incident în urma căruia s-a utilizat o armă. Deplasați la fața locului, polițiștii din Borșa și cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat un dispozitiv cu cinci bucăți diaboluri, aferente unui pistol neletal cu aer comprimat”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș.

Potrivit anchetatorilor, cel care a tras cu arma este un bărbat de 41 de ani. Unele surse spun că cei doi ar fi rude. Cert este că bărbatul împușcat a ajuns al spital cu leziuni în zona umărului și a brațelor.

Scandal cu focuri de armă

Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani din Borșa ar fi efectuat 4-5 focuri de armă asupra unui alt bărbat de 45 de ani din oraș, cauzând-i leziuni la nivelul umărului și membrelor superioare.  Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul de 41 de ani a predat polițiștilor pistolul cu aer comprimat și o cutie cu proiectile aferente pistolului”, mai arată IPJ Maramureș.

În continuare, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă neletală fără drept, lovire sau alte violențe și contrabandă calificată.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite