Focuri de armă în Portul Constanţa. Marinari egipteni, prinşi cu ţigări de contrabandă

0
0
Flagrant în Portul Constanţa foto: Poliţia de Frontieră
Flagrant în Portul Constanţa foto: Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră au confiscat 2.160 de pachete cu ţigări de contrabandă. Procurorii parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au preluat cazul.

Flagrantul a fost organizat joi, 15 aprilie, în jurul orei 17.00, în urma unui denunţ.

„Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice, deplasându-se în dana 37 a Portului Constanţa, unde era acostată o navă străină, sub pavilion Egipt. La faţa locului, a fost identificat un grup de marinari care a încercat să ofere spre comercializare lucrătorilor noştri, 1.370 de pachete cu ţigări de contrabandă”, transmite Poliţia de Frontieră.

Echipa de control a desfăşurat activităţi de identificare şi reţinere a celor în cauză, însă aceştia nu s-au supus somaţiilor legale şi au fost executate cu respectarea prevederilor legale cinci focuri de avertisment în plan vertical, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.

În urma flagrantului organizat au fost identificate şi reţinute patru persoane, marinari egipteni.

„Totodată, în urma efectuării controlului amănunţit asupra navei, a fost depistată, ascunsă şi nedeclarată, cantitatea de 790 de pachete cu ţigări.

Întreaga cantitate de ţigări, 2160 de pachete, în valoare de aproximativ 39.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor”, mai spune Poliţia de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar la finalizare urmând a fi luate măsurile legale.

Citeşte şi:

Sute de pachete cu ţigări de contrabandă, aruncate peste bordul unei nave

O femeie din Constanţa s-a aruncat de pe acoperişul unui imobil. Victima a ajuns la spital

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri