Carnaval Mamaia 2014. Spectacol incendiar cu invitaţi surpriză: Lora şi Doiniţa Oancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă seară de carnaval la Mamaia: DJ, dansatoare în costume provocatoare, muzică bună, modele superbe pe catwalk, creaţii vestimentare în cele mai noi tendinţe.

Pe podiumul Fashion Summer Festival Mamaia au urcat şi Lora şi Doiniţa Oancea. Cele două artiste au apărut alături de directoarea Princess, Oana Craioveanu, pentru a prezenta atât colecţia vestimentară Dilo’s, semnată de Doiniţa Oancea, cât şi un nou brand de accesorii de lux – ceasuri şi brăţări – Il Centimetro.

Şi celelalte care alegorice au defilat prin staţiunea Mamaia: Luv, Crema, Bellagio, Fratelli, Ego şi Le Gaga.
Modelele Fashiontv au defilat în creaţii vestimentare ale brandurilor Atmosphere, Dilo’s şi Cielle.

Urmează un nou weekend de colecţie. În serile de 14, 15 şi 16 august, importanţi designeri internaţionali îşi vor prezenta noile colecţii vestimentare la Mamaia, la International Fashion Weekend.

Tot atunci, va avea loc şi concursul internaţional Black Sea Model Awards, care descoperă şi lansează modele de podium, cu şansă la o carieră internaţională în modelling.

Concurentele pot fi votate pe unul dintre cele mai urmărite website-uri la nivel global, www.fashiontv.com, iar show-ul va beneficia de o mediatizare extraordinară, fiind transmis în direct pe postul internaţional Fashiontv, în 193 de ţări de pe 5 continente.

Mazăre îl pregăteşte pe Ramses

Radu Mazăre se pregăteşte pentru ultima ediţie a Carnavalului Mamaia 2014, de pe 30 august, când îl va întruchipa pe Ramses.

Va fi un spectacol fastuos. „Vrem să recreăm atmosfera Egiptului de acum 3.000 de ani. Pe scenă vor fi lei, un crocodil şi doi pitoni de cinci metri şi două cămile. Acestea vor apărea în funcţie de momentele artistice“, spune primarul. S-a apelat la spectacolul cu animale întrucât nu există legende foarte cunoscute despre perioada lui Ramses. Pe de altă parte, oamenii venerau animalele, iar zeii lor aveau chip de animale.

Alături de Radu Mazăre va urca pe scenă Cabral, care va fi marele preot. Totodată, în spectacol va apărea şi un mag , rol care va fi interpretat de un magician de la circ.

Vă mai recomandăm:

FOTO Povestea lui Ştefan cel Mare şi a Vrâncioaei, readusă la viaţă pe scena din piaţeta Cazino din Mamaia

„Mazăre cel Mare”, la Carnavalul Mamaia 2014 cu noi costumaţii pentru parada de la vară

FOTO VIDEO Cheltuieli regeşti pentru Carnavalul Mamaia 2014. Mazăre scoate 50.000 euro de la buget pentru trei care alegorice

FOTO VIDEO Pregătiri pentru sambadromul de la Mamaia. Mazăre-împărat are car motorizat

„Suleyman Magnificul“ vine la Mamaia. Mazăre îl aduce pe actorul Halit Ergenc la Carnavalul verii 2014

AUDIO Mazăre are planuri mari pentru Mamaia. Primarul va lansa un nou imn şi va înălţa o statuie de 10 metri la intrarea în staţiune

Scandal pe taxa de promovare în staţiunea Mamaia: primăria vrea o sumă mai mare din banii colectaţi de la agenţii economici

Carele alegorice ale Primăriei Constanţa, ce vor defila în această vară, amenajate pe şasiul unui fost autobuz RATC


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite