O adolescentă de 13 ani, căutată în Cluj-Napoca. A plecat la școală și nu s-a mai întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția din județul Cluj este în alertă după dispariția unei fete în vârstă de 13 ani, care nu s-a întors acasă după școală. Minora, Coloji Mirabela, din municipiul Cluj-Napoca, a fost dată dispărută pe data de 22 aprilie, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Județeană Cluj.

Coloji Mirabela, fata de 13 ani, dispărută la Cluj
Coloji Mirabela, fata de 13 ani, dispărută la Cluj

„La data de 22 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Coloji Mirabela, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi ieșit de la școală la aceeași dată, în jurul orei 11.30, iar până în prezent nu s-a întors la domiciliu”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Fata are aproximativ 1.30 metri în înălțime, păr brunet tuns scurt și ochi căprui. În momentul dispariției, purta o bluză de culoare maro cu galben, blugi negri și pantofi sport de tip „Nike”.

Oamenii legii au transmis un apel public, solicitând orice informații care ar putea ajuta la găsirea minorei. Persoanele care pot oferi detalii sunt încurajate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite