Cum arată cea mai scumpă garsonieră de 11 metri pătraţi care se vinde la Cluj-Napoca. Costă 3.000 de euro/mp FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată unica cameră a garsonierei care se vinde cu peste 3.000 de euro metrul pătrat. FOTO: Napoca IMobiliare
Aşa arată unica cameră a garsonierei care se vinde cu peste 3.000 de euro metrul pătrat. FOTO: Napoca IMobiliare

Blocurile cu garsoniere de 11 metri pătraţi construite în anii 70 de regimul Ceauşescu au devenit, astăzi, produse imobiliare de lux. Cea mai scumpă garsonieră de 11 metri pătraţi din Cluj-Napoca este situată la etajul 1 şi costă 33.500 de euro, adică 3.045 de euro pe metru pătraţi.

Cea mai scumpă garsonieră de 11 metri pătraţi din Cluj-Napoca se află într-unul dintre cele mai căutate cartiere din oraş - Gheorgheni, în acelaşi bloc cu „garsoniera cu canapea galbenă” - care a ajuns subiect viral zilele trecute, deoarece s-a dat în chirie cu 180 de euro lunar. 

Garsoniera despre care vorbim este scoasă la vânzare la preţul de 33.500 de euro, adică 3.045 de euro pe metru pătrat. Cu circa 3.000 de euro pe metru pătrat poţi cumpăra un apartament din centrul oraşului, decorat şi mobilat modern. 

Astfel, un apartament în zona străzii Decebal, de 82 de metri pătraţi, mobilat şi utilat, cu două parcări, se vinde cu circa 3.000 de euro metru pătrat. Un apartament de 4 camere într-un bloc cu piscină situat într-un parc public din Cluj-Napa (Parcul Babeş) se vinde cu 2.800 de euro plus TVA/metrul pătrat. 

cluj garsoniera. foto napoca imobiliare

Astfel este amenajată toaleta garspnierei de 11 metri pătraţi scoasă la vânzare cu 33.500 de euro. FOTO: Napoca Imobiliare

Dacă vă întrebaţi cum este garsoniera de 33.500 de euro, în anunţul agenţiei imobiliare se arată:

„Garsoniera este poziţionată la etajul 1 dintr-un imobil cu 4 etaje, într-o zonă liniştită în aproprierea mijloacelor de transport în comun şi a institutilor de învăţământ. Garsoniera este compartimentată într-o cameră cu bucătăria şi o baie. Imobilul este finisat şi utilat astfel: - ferestre termoizolante din PVC; - pereţi cu vopsea lavabilă; - centrală pe bloc; - pardoseală din parchet laminat; - gresie şi faianţă clasice în baie; - televizor Full HD; - cuptor.”
 

„Surpriza” pentur cumpărător este că va trebui să achite şi 2% plus TVA comisionul agenţiei imobiliare.

cluj garsoniera. foto napoca imobiliare

Garsoniera de 11 mp cu 33.500 de euro are televizor full HD. FOTO: Napoca IMobiliare

De ce aşa de scumpe?


Acum, poţi cumpăra o garsonieră de 11 metri pătraţi în Cluj-Napoca, în cel mai neatractiv cartier- Iris - cu preţuri începând de la 13.500 de euro, respectiv cu 33.500 euro în cea mai bună zonă – cartierul Ghergheni.   

Un preţ mediu pe o garsonieră de 11 metri pătraţi, locuibilă, se situează în jurul sumei de 25.000 de euro, adică circa 2.272 de euro pe metru pătrat, un preţ la care poţi achiziţiona un apartament mobilat şi utilat într-un bloc nou. 

Cum e posibil acest lucru? Agenţii imobiliari consultaţi de „Adevărul” au explicat faptul că, raportat la piaţa imobiliară clujeană, poţi cumpăra puţine proprietăţi cu 25.000 de euro. În plus, acestea se pot da rapid în chirie studenţilor, care reprezintă 30% din piaţa de chirii a oraşului. În plus, trebuie luat în considerare şi faptul că de multe ori, preţurile se negociază. De asemenea, nu trebuie condudată suma pe care o cere vânzătorul, cu cea pe care o chiar oferă cumpărătorul. 

cluj garsoniera. foto napoca imobiliare


Vă mai recomandăm :


Cazul Garsoniera. Cum au ajuns „cutiile de chibrituri” construite sub comunişti produse imobiliare de lux

Garsoniera minusculă care a provocat hohote de râs pe internet are deja chiriaş. Preţul pentru care s-a adjudecat

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite