Bătaie între șoferi pe un bulevard din Cluj. „Ajungem și noi ca Bucureștiul“ VIDEO

0
Publicat:

Doi șoferi s-au luat la bătaie pe Bulevardul 21 decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Mai mulți participanți la trafic au intervenit pentru a-i despărți. Poliția a demarat o anchetă.

Bătaie în trafic la Cluj-Napoca. FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca
Bătaie în trafic la Cluj-Napoca. FOTO: Info Trafic Cluj-Napoca

Imaginile suprinse marți, 5 martie 2024, pe un grup de Facebook dedicat șoferilor din oraș - Info Trafic Cluj-Napoca - au determinat Poliția să deschidă o anchetă.

,,În urma imaginilor apărute în spațiul public, privind o stare conflictuală înregistrata in trafic la data de 5 martie a.c., în municipiul Cluj-Napoca, polițiștii din cadrul Poliției municipiului au demarat cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe", a transmis IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

Clipul suprinde bătaia dintre doi bărbați, în timp ce mașinile erau oprite la semafor. Unul dintre combatanți a fost trântit pe carosabil, riscând să fie grav rănit. În acel moment, mai mulți participanți la trafic i-au despărțit pe cei doi bătăuși.

„Ajungem și noi ca Bucureștiul”

Postarea are peste 170 de comentarii.

Exemplu de așa NU! Indiferent care ar fi motivul… se adeverește că unii oameni sunt plini de nervi și e nevoie de o ,,mică scânteie” pentru o răbufnire de genul. Stai dracu' cuminte în mașină și mergi în siguranță acasă la familie (că nu știi peste cine dai)!”, a scris Gabriel.

,,Numerele de înmatriculare și plângere la poliție!! Ce ar fi dacă fiecare și-ar face dreptate singur??!!”, a fost de părere Costel.

Ardeleni adevărați cu calm, răbdare, îngăduință, înțelepciune...”, a intervenit Petru.

„…cel mai sigur oraș din estul Europei”, a comentat, ironic, Zsabo.

Ăla cu Skoda n-o să se mai dea jos din mașină la nimeni garantat”, a comentat Ionel.

„Chestiile astea se rezolvă altfel: permise anulate pe 10 ani!! Și să vezi ce se calmează... Ajungem și noi ca Bucureștiul... Nervi, și nervi, și iară nervi...”, a scris Rareș.

De când s-a aglomerat Clujul, seamănă tot mai mult cu iubitul meu București. Păcat că situații de genul și traficul în câțiva ani vor depăși Bucureștiul. Dezavantajul Clujului era doar faptul că nu prea are unde să se mărească, acum începe să aibă și o conducere smintită”, a comentat Antonio.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite