Fata unui fost luptător DIAS, găsită moartă la Ciulnița cu leziuni la nivelul capului. Un alt băiat a murit călcat de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IPJ Călărași anunță că investighează două morți suspecte. Este vorba de doi tineri morți: un băiat la Sărulești și o fată la Ciulnița. Cei doi tineri nu se cunosc. Tânărul a decedat cu trei ore înainte ca fata să moară. 

FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Conform unui comunicat de presă al polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița, oamenii legii au fost sesizați la 6 septembrie de către un bărbat că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

Andreeea I, fata moartă la Ciulnița Arhivă personală
Andreeea I, fata moartă la Ciulnița Arhivă personală

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron, a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului.

Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare.

Fata., Andreea I., de 25 de ani, este fiica unui fost luptător DIAS. Ea lucrează ca farmacist în Constanța. 

Miercuri, 6 septembrie, la ora 21.30, a avut loc un accident feroviar în Sărulești. La locul incidentului, autoritățile au solicitat intervenția pompierilor militari din cadrul ISU Călărași. Din păcate, în urma acestui incident, o persoană a pierdut viața. În prezent, autoritățile lucrează pentru a identifica victima.

Investigațiile sunt în curs pentru a stabili circumstanțele precise ale accidentului și pentru a determina eventualele cauze care au dus la această tragedie.

Vom reveni cu amănunte.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite