VIDEO Divorţul Elenei Udrea de Cocoş, comentat de locatarele blocului în care a copilărit blonda din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii blocului din cartierul buzoian Micro V, în care a locuit Elena Udrea până la împlinirea majoratului, au, de două zile, un subiect tare de bârfă: divorţul fostei lor vecine. Elena Udrea şi Dorin Cocoş au anunţat, luni, printr-o declaraţie de presă comună, că au pus capăt mariajului „în mod amiabil şi în faţa notarului“. Cei doi s-au căsătorit doar civil, pe 26 decembrie 2003, când Udrea a împlinit 30 de ani.

Blocul în care a locuit Elena Udrea pe durata copilăriei este celebru printre locuitorii cartierului Micro V, mai ales că fosta locuinţă a determinat-o de câteva ori pe blonda din PDL să facă scurte vizite în zonă. În bloc locuiesc încă mulţi dintre foştii vecini ai Elenei şi nu de puţine ori blonda devine subiect de bârfă la şuetele de seară, de pe băncuţa din spate.

”Era o fată cuminte. Dacă nu era cuminte, nu învăţa la liceu, la noi aici. Ce a făcut la Bucureşti, nu ne întrebaţi, că nu ştim. Cât a fost fată, vă spun că Elena a fost copil cuminte. Nu îmi amintesc să fi avut un iubit când era la liceu”, spune una dintre vecine.

„Divorţul e cam cu cântec. Dar nu ştim prea multe, ci doar ce mai auzim pe la televizor. Din ce am văzut, cred că o să iasă scandal. Ştiţi vorba aia: totul până la bani”, crede o altă femeie din blocul Elenei.

O alta îşi aminteşte că ultima oară a trecut pe la bloc în urmă cu doi ani, pe vremea când era ministru al turismului. ”Am văzut şi noi la televizor că a divorţat de Cocoş. Era un copil foarte bun. A stat aici până când a terminat liceul, după care ea, cu mama şi cu tatăl ei au plecat la Bucureşti. Ultima dată am văzut-o acum doi ani, când a venit în cartier cu mama ei. Îi părea bine că a venit aici să vadă unde a stat, să ne vadă pe noi”, povesteşte una dintre vechile locatare din bloc.

Ultima vizită a Elenei Udrea la blocul în care a locuit în copilărie a fost în luna mai 2011, cu ocazia semnării unui contract de finanţare cu autorităţile locale, pentru reabilitarea Castelului Marghiloman. În timpul vizitei, politiciana a povestit că, atunci când era mică, fugea de lângă bloc şi se juca în ruinele castelului Marghiloman, unde căuta o comoară împreună cu ceilalţi copii. 

”Când stăteam în Micro 5 şi băteam de dimineaţă până seara împrejurimile castelului, speram să găsim chiar şi o comoară în castelul acela, aflat în ruină în care oricine putea să intre, pentru că nu mai avea nici uşi, nici ferestre. Asta se întâmpla acum 25 de ani şi probabil aşa este şi acum, iar dacă nu se intervenea cu aceste fonduri nu se putea face reabilitarea castelului”, declara Elena Udrea în 2011.

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au anunţat, luni, printr-o declaraţie de presă comună, că au pus capăt mariajului „în mod amiabil şi în faţa notarului“. 

"După  10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului. Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi“, au motivat cei doi.

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au acuzat presiuni externe ce le-au şubrezit căsnicia. „Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil“, se mai arată în comunicat. 

CITEŞTE ŞI: FOTO Elena Udrea e „single” şi a început să primească declaraţii de dragoste pe Facebook: „...lăsând pradă gurii mele ale tale buze dulci...”

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat. Istoria tumultuoasă a unei căsnicii care a ţinut prima pagină a ziarelor

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite