FOTO Elena Udrea e „single” şi a început să primească declaraţii de dragoste pe Facebook: „...lăsând pradă gurii mele ale tale buze dulci...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu 13 ore, Elena Udrea a postat pe pagina ei de Facebook anunţul divorţului de Dorin Cocoş. Imediat au început să curgă comentarii siropoase de la bărbaţi.

Primul comentariu este foarte frumos. Mocian Ovidiu o felicită pe deputata de Roman şi îi scrie câteva rânduri din poezia „Dorinţă”, de Mihai Eminescu: „fruntea alba-n părul galben, pe-al meu braţ încet s-o culci, lăsând pradă gurii mele ale tale buze dulci...”

Ioan Lucian Tamaian o complimentează de îndată pe Elena, în cuvinte demne de un elev de gimnaziu: „eşti o fiinţă puternică, succes în viaţă, eşti superbă de frumoasă. bafta”.

Ilea Nicuşor, un bărbat interesat de femei, scrie:  “dna Elena Udrea, sunt alături de dvs. va ofer sprijinul meu !!!!”

Tam-nesam se bagă şi Tudorel Prodan în discuţie: “Mar interesa mai mult informaţiile despre partid!”
Sorin Duma ne anunţă: “Se mărită cu mine”. Pantera Neagră cade la picioarele Elenei Udrea: “căsătoreştete cu mine eşti o dulce”.

Gurica Ion se indignează: “nu se potriveau deloc, era ca un film cu frumoasa şi bestia, femeia asta e în floarea vârstei când trebuie hârtănită din greu, ce să facă mamaelucul ăla cu burta aia......”. Florin Coşariu e sfătos şi îi spune Elenei Udrea că este tânără: “Eşti tânăra, ai toată viaţa înainte! Tu alegi cum vrei să trăieşti”. Cam aşa este divorţul pe Facebook

i-mi pare rau . se mai intampla...... Blidaru Tiberiu, follower al Elenei Udrea
image

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat. Istoria tumultuoasă a căsniciei care a ţinut prima pagină a ziarelor

Bancuri în jurul unui divorţ

Inventatorii de bancuri au început imediat să brodeze în jurul acestui divorţ. Cei de la “Caţavencii” au fost cei mai muncitori în noaptea care a trecut şi au compus multe bancuri frumoase. Le enumerăm mai jos:

Cei mai fericiţi de divorţul soţilor Cocoş-Udrea sunt cei de la Dry-Cooker, care-şi freacă mâinile la gândul că o altă vedetă feminină le va promova tigăile pe bani puţini, doar ca să aibă din ce să se întreţină.

Elena Udrea a motivat divorţul prin faptul că nu se mai simţea bine la pat. Cocoş băga toţi banii la saltea şi o durea spatele dimineaţa.

Acum ar fi momentul s-o cheme DNA-ul pe doamna Udrea. Se ştie că femeile sînt vulnerabile după divorţ.

Traian Băsescu, îmbrăcat într-o vestă de fîş, a postat pe Facebook un filmuleţ în care spune: "Adio, Maria! Adio, aici drumurile noastre se despart!"

image

Foto

image

Elena Udrea a plecat de acasă de la Cocoş doar cu ce avea pe ea şi cinci saci de bani în spinare.

Mai întîi a divorţat Vladimir Putin, acum Elena Udrea. Sigur nu e nici o legătură.

Cocoş, se pare, vrea sex de despărţire cu Udrea. Nu de alta, dar nu vrea să trăiască cu gîndul că Elena a ieşit virgină dintr-un mariaj de 10 ani.

Cei de la “Academia Caţavencu” au avut o bună viteză de reacţie la breaking-news şi au publicat articolul: “Top 3 motive ale divorţului dintre Elena Udrea şi Dorin Cocoş”. Spicuim:

Dorin Cocoş a ajuns într-un punct în care s-a săturat ca în casa lui să cânte doar găina Udrea, că doar nu degeaba are nume de galinacee de sex masculine

Cu o constituţie destul de rubensiană, nu m-ar mira ca, în ultimii zece ani, domnul Cocoş să se fi dedat la multe festinuri cu cârnaţi de Pleşcoi aduşi de doamna Udrea taman de la mama lor de-acasă, din Buzău. Îmi imaginez că, la un moment dat, s-o fi săturat şi Elena să se afişeze cu el aşa în public, l-o fi trimis la sala de fitness (că vorba aceea, nu e ca şi cum nu-şi permit), dar Dorin a continuat să mănânce pe ascuns câte un cârnăcior până când a enervat-o definitiv şi irevocabil pe viitoarea lui fostă nevastă.

Dacă, după cum presupun eu, domnul Cocoş n-a prea vrut să stea în Mamaia şi să-i vadă budigăii lui Mazăre, asta cu siguranţă a enervat-o pe Elena Udrea, care a simţit că bărbatul ei nu-i respectă efortul de a promova turismul românesc.

Vom reveni cu amânunte. Până una-alta, vă lăsăm cu o poezie celebră a literaturii române, scrisă de un fost ziarist la "Adevărul". Îl chema George Topârceanu. Recită un actual membru al redacţiei "Adevărul", Andrei Pleşu

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite