Urmărire ca-n filme pe străzile din Capitală: tânăr, arestat preventiv pentru conducere fără permis. Ce au mai descoperit polițiștii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost arestat, după ce noaptea trecută a fost prins conducând fără permis, pe un drum public din București. Inițial, șoferul nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor și a apăsat pedala de accelerație. Se pare că nici autoturismul la volanul căruia se afla nu îi aparținea.

Șoferul nu avea permis și conducea un autovehicul furat FOTO Captură Video/ Poliția Română
Șoferul nu avea permis și conducea un autovehicul furat FOTO Captură Video/ Poliția Română

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au reușit să oprească și să rețină un tânăr în vârstă de 18 ani, după ce acesta a refuzat să se supună unui semnal regulamentar de oprire și a încercat să se sustragă controlului.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 03:20, în Sectorului 3 al Capitalei.

„La data 02 februarie a.c., în jurul orei 03:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul, care se deplasa pe o stradă din sectorul 3. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și pentru a se sustrage controlului a mărit viteza continuându-și deplasarea pe mai multe artere rutiere din Municipiul București, sectorul 3. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia și au reușit oprirea autoturismului și imobilizarea conducătorului auto la intersecția dintre Drumul Între Tarlale și Șos. Industriilor”, se arată într-un comunicat al polițiștilor rutieri.

Mașina fusese furată în aceeași noapte

Conducătorul auto nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, decât atât, anchetatorii au descoperit că autoturismul pe care îl conducea fusese furat, în aceeași noapte.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere au precizat că testările cu aparatele Alcooltest și DrugTest au indicat că tânărul nu consumase alcool și nu se afla sub influența substanțelor psihoactive.

După efectuarea verificărilor și sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, s-a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, pentru sâvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Ulterior, el a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, se mai precizează în comunicat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite