Soțul femeii ucise de câini, mesaj tulburător. „Toţi vinovaţii trebuie să plătească”

0
0
Publicat:

Soțul femeii ucise de câini în urmă cu câteva zile a ajuns la IML pentru a ridica trupul soției. El a vorbit despre momentele cumplite prin care trece după ce s-a produs această tragedie. El a făcut declarații în fața Institului Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București.

Ana Oros Dărăban este femeia ucisă de câini în București   FOTO Facebook
Ana Oros Dărăban este femeia ucisă de câini în București FOTO Facebook

Miercuri dimineaţă, în faţa Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, fostul soţ al femeii ucise de câini, a cerut ca toți cei vinovați să răspundă în fața legii.

Bineînţeles toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi Instituțiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere”, a susţinut Sorin Daraban, potrivit vasiledale.ro.

A fost al doilea atac al câinilor

De asemenea, el a vorbit şi despre ultimele clipe pe care le-a petrecut cu Ana înainte de tragedie.

Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident… Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurătoar…”, a adăugat Daraban.

Ana Oros Daraban este femeia care a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București, fiind a doua oară când a fost atacată de aceiași câini fără stăpân. Prima oară a reușit să scape, însă a ajuns de urgență la spital.

Ana Oros Dărăban era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei. 

Originară din Baia Mare, femeia de 44 de ani, era membra unui club sportiv din București, voluntar la mai multe asociații şi ONG-uri care se ocupă de protecția mediului înconjurător. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite