Mesajul sfâșietor al soțului Anei: „Mi-e dor de tine”. Unde va fi înmormântată femeia ucisă de câini

0
Publicat:

Șoțul Anei, femeia care a murit sâmbătă după ce a fost atacată de câini, a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

Ana va fi înmormântată sâmbătă / Foto: Arhivă / Facebook
Ana va fi înmormântată sâmbătă / Foto: Arhivă / Facebook

„Mi-e dor de tine Ana ! Păşeşte în Lumina Lui ! Ne vom întâlni acolo mai târziu şi vom mai râde încă o dată cu toţii”.

Ulterior, într-o altă postare, acesta a vorbit despre ceremonia de înmormântare a soției sale. Potrivit postării, aceasta va avea loc sâmbătă în Baia Mare, orașul natal al Anei.

„Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei. Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi. Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă.

Vă rog să înțelegeți complexitatea situației și faptul că nu pot confirma cu f mare precizie exactitatea datelor ptr că sunt f multe lucruri de rezolvat, iar membrii apropiați ai familiei trebuie reuniți din foarte multe locații, unele f îndepărtate. Întrucât Ana va fi înmormântată în Baia Mare si acest lucru va face imposibil din punct de vedere practic transportul unui număr foarte mare de coroane/jerbe funerare, vă rog în numele Anei să țineți cont de acest lucru. O rugăciune este bineprimită și simplă, ca atare sau însoțită de o simplă floare. Voi reveni cu detalii precise în cursul zilei de miercuri.  Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile.”, a scris bărbatul.

Și familia Anei a transmis un mesaj public prin intermediul Asociației Inițiativa pentru Responsabilitate Civică pentru Victimele Atacurilor Canine (IREC).

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei.”

  Reamintim că Ana Oros Daraban, în vârstă de 43 de ani, a murit sâmbătă în timp ce alerga în zona Lacul Morii, după ce a fost atacată de o haită de câini.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite