Prima reacție publică a familiei Anei, femeia care a fost omorâtă de câini

0
Publicat:

Familia Anei Oros Daraban, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii din București, a transmis un mesaj public prin intermediul Asociației Inițiativa pentru Responsabilitate Civică pentru Victimele Atacurilor Canine (IREC).

Ana Oros Daraban este femeia ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii FOTO Facebook

Femeia a fost consiliată de reprezentanții IREC în anul 2022, după ce a fost rănită de câini tot în zona Lacul Morii. 

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei.

Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională.

Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaționale cele mai înalte.”, transmite familia Anei Oros Daraban, prin intermediul IREC.

  Reamintim că Ana Oros Daraban, în vârstă de 43 de ani, a murit sâmbătă în timp ce alerga în zona Lacul Morii, după ce a fost atacată de o haită de câini. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite