Începe „Cupa Sectorului 3”: Un jucător al generației de aur este gazda competiției în acest an

0
Publicat:

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Sectorului 3 organizează o competiție locală de fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă și tenis de câmp, iar evenimentul marchează și începutul „Săptămânii Europene a Sportului”. Câștigătorii vor fi premiați de Miodrag Belodedici, fostul jucător al echipei naționale din perioada cu cele mai bune rezultate, cunoscută drept „Generația de Aur”. 

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, în timpul primei ediții a „Cupei Sectorului 3”
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, în timpul primei ediții a „Cupei Sectorului 3”

„Cupa Sectorului 3” începe pe 22 septembrie și, timp de o săptămână, bucureștenii se pot înfrunta amical în singura competiție sportivă cetățenească organizată la nivelul unui sector. 

Ediția din acest an a „Cupei Sectorului 3” se va desfășura în două locații, respectiv bazele sportive Vitan și Unirii.

Competiția este organizată de Primăria Sectorului 3 și are ca scop promovarea mișcării în aer liber, dar și popularizarea bazelor sportive cu acces gratuit amenajate în ultima perioadă. Deja, sute de cetățeni s-au înscris în competiție, anunță organizatorii.

Evenimentele din „Cupa Sectorului 3” vor avea loc zilnic, până pe 30 septembrie, între orele 18.00 și 21.00 și cuprind meciuri din patru sporturi: fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă și tenis de câmp.

Weekendul următor, în cadrul evenimentului vor avea loc și meciuri demonstrative de tenis cu jucători profesioniști la baza sportivă Vitan.

Tot acolo, în zilele de vineri (29 septembrie) și sâmbătă (30 septembrie) vor fi organizate și o serie de ateliere interactive pentru copii.

Aceștia vor fi inițiați de instructori profesioniști în în activități sportive și recreative precum aerobic, fitness, dansuri, badminton, arte marțiale. 

Meci de fotbal din timpul primei ediții a Cupei Sectorului 3
Meci de fotbal din timpul primei ediții a Cupei Sectorului 3

Totodată, va fi prezent și un specialist în nutriție care va oferi consultanță participanților, indiferent că practică un sport sau vor doar sfaturi pentru o viață sănătoasă.  

La finalul competiției, câștigătorii fiecărei categorii vor fi fi premiați de Primăria Sectorului 3 în cadrul unei festivități organizate pe 30 septembrie la baza sportivă Vitan.

Gazda acesteia va fi marele fotbalist român din „Generația de Aur” Miodrag Belodedici care va oferi câștigătorilor mingi de fotbal cu autograf. 

Programul zilnic complet al evenimentului poate fi consultat aici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite