Motivul halucinant pentru care adolescentul din București și-a ucis bunica. „O ura”

0
Publicat:

Adolescentul din București care și-a ucis bunica a recunoscut oribila faptă în fața anchetatorilor. Băiatul de 17 ani, dependent de droguri, ar mai fi încercat și în trecut să îi ia viața femeii. Motivul care a condus la crimă este unul halucinant.

Tânărul a fost reținut de polițiști FOTO Shutterstock
Tânărul a fost reținut de polițiști FOTO Shutterstock

Conform unor surse din anchetă, citate de Stirile Pro TV, adolescentul se afla sub influența drogurilor atunci când și-a omorât bunica, în vârstă de 86 de ani. El ar fi venit să îi ceară bani, dar s-a lovit de refuzul femeii. Se pare că băiatul o ura pe bunica lui, crezând că din cauza ei a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. El ar fi încercat să o ucidă și în trecut.

Băiatul se afla în grija statului pentru că mama lui era bolnavă și nu putea să îl crească.

Era instituţionalizat la DGASPC Sector 2, pentru că mama avea probleme, suferea de o boală prin care nu-şi putea exercita actul de supraveghere şi contribuţie parentală. Era internat acolo într-un apartament de tip familial. Era consumator de droguri, cunoscut de câţiva ani polidependent. DGASPC a încercat în mai multe rânduri să rezolve această dependență prin internări multiple la Voila, la Obregia. Toate aceste intervenţii au fost insuficiente şi dependența nu şi-a rezolvat-o,” a declarat Cătălin Țone, expert antidrog.

Adolescentul a fost reținut după ce a recunoscut în fața anchetatorilor că și-a ucis bunica. Conform sursei citate, la cererea DGASPC, băiatul a fost evaluat de experţii Agenției antidrog, însă nu a fost tratat.

Și-a găsit mama moartă

Un tânăr, în vârstă de doar 17 ani, și-a omorât bunica, în vârstă de 86 de ani, după ce cea din urmă a refuzat să-i dea bani. Tragedia a avut loc vineri, 29 decembrie, într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei.

Adolescentul venise în vizită la bunica lui pentru a-i cere bani. Furios pentru că nu a primit ce a cerut, tânărul și-a atacat bunica, a strangulat-o și apoi a dispărut. La puțin timp după faptele îngrozitoare, băiatul a fost prins de autorități, a recunoscut fapta comisă și în prezent este în custodia lor. 

Mama tânărului și fiica victimei este cea care a alertat autoritățile. Femeia și-a găsit mama legată, cu fața în jos.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite