Clotilde Armand a câștigat un proces cu compania de salubrizare Romprest

0
Publicat:

Edilul Sectorului 1 din Capitală a anunțat că a obținut câștig de cauză în instanță într-un proces care i-a fost intentat de compania de salubrizare Romprest. Clotilde Armand susține că i-au fost cerute în acest dosar, printre altele, daune morale de 500.000 de euro.

Armand a câștigat unul dintre procesele cu Romprest FOTO: Arhivă
Armand a câștigat unul dintre procesele cu Romprest FOTO: Arhivă

„În această săptămână am câştigat unul din procesele intentate de compania de salubrizare. (...) Compania de salubrizare a cerut judecătorilor mai multe lucruri, printre care ştergerea postărilor mele de pe Facebook în care explicam de ce acest contract este păgubos pentru Sectorul 1, să nu mai scriu despre compania de salubrizare, plata unor daune morale de 500.000 euro şi restituirea unei garanţii de bună execuţie în valoare de 10 milioane lei. După doi ani de judecată, în care am prezentat magistraţilor toate probele necesare, rapoarte ale Curţii de Conturi şi ale Ministerului Finanţelor, am câştigat acest proces. Toate solicitările companiei au fost respinse ca neîntemeiate", a anunțat Clotilde Armand pe Facebook, potrivit Agerpres.

Edilul a reamintit că procesul împotriva sa a fost declanșat în urma unor declarații publice prin care aceasta reclama o serie de nereguli care ar fi fost comise de compania de salubritate din Sectorul 1.

„Şefii companiei de salubrizare şi-au angajat o casă de avocatură scumpă, nemulţumiţi de declaraţiile mele din noiembrie 2020-iunie 2021, în care reclamam nereguli grave privind contractul de delegare a serviciilor de salubritate: costul uriaş al serviciilor facturate, off-shore-urile unde ajungeau milioanele de euro ale locuitorilor Sectorului 1, cine este, de fapt, în spatele firmei şi cine din fostele administraţii locale (PSD şi PNL) le-a fost complice în cel mai mare furt din bani publici din România post-decembristă. Tot ce am spus public a fost confirmat de ancheta DNA, în iulie 2022, există un prejudiciu record de 200 milioane euro", a precizat aceasta.

Clotilde Armand afirmă că se confruntă „în instanță cu o hărțuire judiciară fără precedent”, însă astfel de atacuri nu o „intimidează”.

„Aşadar, pe lângă şantajul mediatic la care am fost supusă în ultimii doi ani, mă confrunt în instanţă cu o hărţuire judiciară fără precedent în administraţia publică din România. Nu mă intimidează astfel de atacuri şi am câştigat toate procesele până acum, pentru că dreptatea este de partea mea", a transmis Clotilde Armand.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite