Fiul unui om de afaceri din Brăila, prins cu 4 kilograme de aur, arme și 400.000 de euro în mașină. Conducea băut, drogat și fără permis

0
Publicat:

Fiul unui cunoscut afacerist din Brăila, a fost prins beat la volan și fără permis de conducere. Bărbatul avea în autoturism peste 400.000 de euro, patru kilograme de aur și 7.000 de lei.

Fiul omului de afaceri din Brăila avea arme, aur și 400.000 de euro în mașină FOTO arhivă Adevărul
Fiul omului de afaceri din Brăila avea arme, aur și 400.000 de euro în mașină FOTO arhivă Adevărul

Fiul unui cunoscut afacerist din Brăila, a fost prins în trafic fără permis, cu o alcoolemie de 0,07 mg/l.

Polițiștii au descoperit asupra sa și în vehicul „obiecte tăietor-înțepătoare, peste 400.000 de euro, 4 kilograme de aur și 7.000 de lei”.

Totul a pornit în urma unui control de rutină al polițiștilor în trafic efectuat miercuri, 21 februarie, în jurul orei 19,00, asupra unui bărbat, de 38 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Unirii din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, brăileanul a fost testat și cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și spălare de bani.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite