Jaf la o casă de pariuri din Baia Mare. Bărbatul a amenințat-o pe vânzătoare cu un cuțit și a luat banii

0
Publicat:

Un jaf a avut loc în această dimineață la o casă de pariuri din Baia Mare. După ce a amenințat-o pe vânzătoare cu un cuțit, bărbatul, care avea fața acoperită cu o cagulă, a luat toți banii din încasări și s-a făcut nevăzut.

Femeia a fost amenințată cu un cuțit
Femeia a fost amenințată cu un cuțit

Bărbatul i-a cerut femeii banii sub amenințarea cuțitului, astfel că aceasta i-a dat toți banii din încasări. Imediat după ce i-a luat, s-a făcut nevăzut printre blocuri.

Poliția încearcă să-i dea de urmă tâlharului.

Astăzi dimineață, la ora 09.48, polițiștii Municipiului Baia Mare au fost sesizați prin apel 112  și, ulterior, prin plângere de către o tânără de 22 de ani, angajată la o casă de pariuri de pe bulevardul Unirii, despre faptul că o persoană necunoscută și mascată, a pătruns în incinta casei de pariuri și, sub amenințarea cu cuțitul, a sustras suma de 8.600 de lei din seiful societății”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș.

Femeia nu a suferit leziuni fizice.

În continuare, o echipă complexă de investigare efectuează cercetări pentru identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, mai arată IPJ Maramureș.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite