Fărădelegi comise una după alta de un tânăr din Neamţ: ultraj, distrugere, jaf şi violenţă

0
Publicat:

Cu fărădelegi comise una după alta se poate „lăuda“ un tânăr din Neamţ, fiind vorba despre ultraj, distrugere, jaf şi violenţă. Pentru toate acestea, magistraţii au decis arestarea individului.

Tânărul recalcitrant a fost „potolit“ de polițiști FOTo Arhiva Adevărul
Tânărul recalcitrant a fost „potolit“ de polițiști FOTo Arhiva Adevărul

Detalii despre împrejurările în care nemţeanul a ajuns în această postură au fost oferite miercuri, 26 aprilie 2023, de către Poliţia Neamţ.

Totul a început la finalul săptămânii trecute, când cadrele de la Secţia Rurală Bicaz au fost sesizate de către un bărbat de 79 de ani, din Hangu.

Acesta a reclamat că are nevoie de ajutor, fiind agresat fizic în seara zilei de 21 aprilie, pe la ora 20.00, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un nepot în vârstă de 23 de ani. Pe fondul consumului de alcool izbucnise un conflict, bătrânul a fost bătut, fiindu-i distruse şi geamurile locuinţei.

Forţele de ordine s-au deplasat în comuna Hangu, dar la vederea oamenilor legii tânărul a devenit și mai agresiv, fiind necesară imobilizarea acestuia, pentru a fi condus la audieri. Cel în cauză a fost reţinut de pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie, distrugere, ameninţare şi ultraj.

„La intervenţia poliţiştilor, pentru aplanarea situaţiei conflictuale, acesta ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă, poliţiştiii procedând la imobilizarea acestuia şi conducerea la sediul unităţii. La data de 22 aprilie, tânărul a fost prezentat instanţei şi a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile“, a transmis Poliţia Neamţ.

Ulterior arestării, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr, tot din localitatea Hangu, cu privire la faptul că, în noaptea de 16/17 aprilie, a fost victima unui jaf, persoana bănuită de comiterea faptei fiind nemţeanul de 23 de ani. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Probleme în urma faptelor comise au alţi doi nemţeni, de 40 ani, respectiv 23 ani, ei fiind identificaţi în ziua de 25 aprilie a.c.. Primul avea de executat 2 ani şi 6 luni de închisoare, iar celălalt - o pedeapsă de 3 ani, sentinţe dispuse pentru furt. Au fost conduşi la Penitenciarul Bacău, în vederea executării condamnărilor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite