Viteză de reacție incredibilă a unui șofer. Evită producerea a două accidente de circulație în 10 secunde VIDEO

0
Publicat:

Conducătorul auto s-a trezit în față cu un biciclist și apoi cu o mașină de taxi și doar datorită vitezei sale de reacție incredibile toată lumea a scăpat nevătămată.

Șoferul taxiului a intrat pe strada principală fără să se asigure FOTO captură video
Șoferul taxiului a intrat pe strada principală fără să se asigure FOTO captură video

O înregistrare video realizată zilele trecute în Bacău de o de cameră instalată la bordul unei mașini a surprins momentele în care, în decurs de doar 10 secunde, șoferul evită prin frânări bruște producerea unor grave accidente de circulație.

Mai întâi, un biciclist care nu se asigură îi taie calea, iar conducătorul auto evită în ultimul moment impactul. Câteva secunde mai târziu, un taximetrist îi iese în față de pe o străduță laterală, iar șoferul frânează, din nou, și evită la mustață coliziunea cu mașina.

VIDEO TUDOR BĂLĂCEANU

Cascadorie filmată cu o cameră de bord

Un alt șofer a fost la fel de norocos. Camera instalată la bordul mașinii a filmat momentul în care un alt autovehicul intră pe contrasens și produce o ciocnire în lanț. Evenimentul rutier a avut loc pe 17 apriliie 2022 în județul Galați, pe DN 25.

Pe imagini se observă cum o maşină care mergea cu viteză a intrat pe contrasens, a lovit parapeţii de protecţie cu partea laterală, a evitat coliziunea frontală cu un autoturism şi apoi s-a înfipt în altă maşină. 

Din fericire, şoferul maşinii care a filmat momentul a evitat în ultimul moment coliziunea. Se pare că şoferul circula cu viteză şi a pierdut controlul volanului, din cauza carosabilului ud.

Nu au fost victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. După ce imaginile au apărut pe reţelele de socializare, poliţiştii s-au autosesizat şi îi caută pe şoferii implicaţi în coliziune.

Potrivit legislaţiei în vigoare, şoferul care avea viteză ar putea amendat pentru neadaptarea vitezei la condiţiile din trafic cu sume cuprinse între 870 şi 1.160 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite