Mamă și fiică, găsite moarte într-un apartament din Bacău. Ce cred anchetatorii

0
Publicat:

Descoperire macabră, într-un apartament din Bacău. Trupurile neînsuflețite a două femei, mamă și fiică, au fost descoperite de un vecin. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze.

Două femei, găsite moarte, într-un apartament din Bacău FOTO Shutterstock
Două femei, găsite moarte, într-un apartament din Bacău FOTO Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, vecin cu cele două, a fost cel care a dat alarma la 112, după ce, pe data de 5 iunie, i-a atras atenția mirosul înțepător. Polițiștii, sosiți la fața locului, au descoperit, astfel, în interiorul apartamentului, trupurile neînsuflețite a două femei.

Ipotezele anchetatorilor

Se pare că a fost vorba despre o mamă și fiica ei, în vârstă de 69, respectiv 46 de ani.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor, iar la pătrunderea în locuință au fost identificate 2 femei decedate. Polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv o femeie de 69 de ani și una de 46 de ani”, transmite IPJ Bacău.

Surse din anchetă, citate de stirileprotv.ro, susțin că ancheta se concentrează asupra mai multor ipoteze, inclusiv posibilitatea unui caz de omucidere urmat de sinucidere sau chiar o dublă sinucidere.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, pentru a se stabili, cu exactitate, cauzele și circumstanțele în care au survenit decesele.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite