Tânărul pompier care a impresionat Aradul. Darius Puf a sărit să salveze viața unei gravide leșinate într-o piață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr pompier, aflat în timpul liber, a devenit înger păzitor pentru o femeie însărcinată care a leșinat într-o piață din județul Arad. A fost singurul care a știut să gestioneze situația.

Darius este acum eroul de la Beliu FOTO ISU Arad
Darius este acum eroul de la Beliu FOTO ISU Arad

Reprezentanții ISU Arad au ținut să îl felicite pentu gestul pe care l-a făcut: „Micile gesturi de bunătate și curaj reprezintă temelia unei comunități unite, empatice și reziliente. Astăzi, dorim să împărtășim un astfel de moment, în care unul dintre colegii noștri, soldat Darius Puf, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, a dat dovadă de empatie și spirit civic”.

Aceștia specifică că în dimineața zilei de 7 februarie 2024, Darius a intervenit prompt pentru a veni în ajutorul unei tinere însărcinate care a leșinat în piața din localitatea Beliu.

În mijlocul haosului și a confuziei create, el a reușit să ofere liniște și sprijin atât tinerei aflate în dificultate, cât și persoanei vârstnice care o însoțea.

Fără ezitare, Darius i-a acordat primul ajutor medical și a rămas alături de ea până la sosirea ambulanței, asigurându-se că totul este în regulă.

Darius, gestul tău nu doar că a adus liniște și ajutor într-o situație critică, dar a reprezentat curajul și dedicarea noastră, iar pentru asta suntem mândri că faci parte din marea familie a pompierilor militari arădeni. Totodată, transmitem recunoștința noastră doamnei P.A., care, printr-o scrisoare de mulțumire adresată Inspectoratului, ne-a făcut cunoscut acest eveniment”, mai adaugă cei de la ISU.

Scrisoarea de mulțumire 

„Bună ziua. Nici nu știu cum să încep. Probabil cel mai ușor ar fi printr-un simplu și valoros «Mulțumesc» adresat tânărului cu spirit civic care astăzi, aflându-se în timpul liber, probabil în jurul orelor 9.00-10.00, a sărit să ajute o tânără însărcinată care leșinase în piața din Beliu. Prin zăpăceala creată, a apărut un tânăr, care din câte am înțeles, ar fi pompier la Detașamentul de Pompieri Arad și a reușit să liniștească atât tânăra care leșinase, cât și persoana vârstnică aflată cu aceasta. A sunat la ambulanță și a rămas acolo până la sosirea lor, asigurându-se că totul este în regulă. Felicitări pompierilor! Deși nu ne dăm seama, prin voi trăim de multe ori!” - sunt rândurile emoționante din scrisoarea trimisă de o femeie care a simțit nevoia să felicite pompierii, pentru a le face o bucurie.  

„Aprecierea dumneavoastră ne inspiră și ne încurajează să continuăm să servim comunitatea cu devotament și dăruire”, se încheie mesajul celor de la ISU Arad. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite