FOTO Ultima promisiune aruncată de Dragnea la Roşiorii de Vede, din trenul electric: „Ce ziceţi, modernizăm şi noi gara asta?“

0
0
Guvernanţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare pe peronul gării din Roşiorii de Vede
Guvernanţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi sare pe peronul gării din Roşiorii de Vede

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a făcut pe ministrul Transporturilor, Dan Şova, să promită ca se va ocupa de reabilitarea gării Roşiorii de Vede. Promisiunea a fost smulsă chiar în gară, în mijlocul oamenilor strânşi pe peron pentru a asista la vizita scurtă a guvernanţilor.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova au poposit, sâmbătă, preţ de câteva minute, în gara din Roşiorii de Vede.  În plimbarea de la Craiova la Bucureşti cu primul tren electric produs în România, la iniţiativa lui Dragnea, oficialii au fost aduşi şi în cel mai important nod feroviar din Teleorman, Gara Roşiorii de Vede. 

Pe peronul gării s-au strâns mai toţi oficialii din judeţ, de la primarul municipiului Roşiorii de Vede , Cristia Diucă, până la preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, de la primari de comune, până la parlamentari. 

Şi chiar dacă vizita a fost una anunţată din scurt, s-au găsit repede doi copii îmbrăcaţi în costume populare pentru a-i întâmpina pe guvernanţi cu pâine şi sare, imediat ce trenul electric a oprit la linia doi.

Liviu Dragnea, venit în judeţul de reşedinţă, a recunoscut că l-a adus pe ministrul Şova special la Roşiorii de Vede pentru a-l pune să promită, în faţa oamenilor  că va reabilita gara. ”Ce ziceţi? Modernizăm şi noi gara asta?  E păcat. E nod important  de cale ferată,  oras frumos, oameni muncitori”, i-a spus vicepremierul lui Şova. Dragnea a fost secondat în intervenţia sa legată de reabilitarea gării din Roşiorii de Vede chiar de premierul Ponta care a insistat şi el către Şova: ” Zi, da!Zi, da!”. Ministrul transporturilor a făcut până la urmă promisiunea cerută de colegii de guvernare.

Gara Roşiorii de Vede este cel mai important nod de cale ferată din Teleorman. Obiectivul se află într-o stare avansată de degradare de mulţi ani. De-alungul timpului au mai existat promisiuni şi proiecte legate de modernizarea ei, dar niciunul nu s-a concretizat, până în prezent. 

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite