Transavia, liderul pieţii de carne de pasăre, susţine că are bază materială de producţie până în septembrie. Ce măsuri de protecţie aplică compania din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre fermele companiei Transavia
Una dintre fermele companiei Transavia

Liderul pieţii de carne de pasăre din România, compania Transavia SA Oiejdea, anunţă că este pregătită în totalitate şi din toate punctele de vedere să funcţioneze la capacitate maximă în perioada următoare şi că are asigurată baza materială până în luna septembrie.

În contextul special creat de pandemia COVID-19 şi a stării de urgenţă, instaurate la nivel naţional, compania Transavia anunţă că este pregătită în totalitate şi din toate punctele de vedere să funcţioneze la capacitate maximă în perioada următoare, precum şi să implementeze toate măsurile care sunt impuse de autorităţile centrale şi locale.

”Transavia, lider al pieţei cărnii de pasăre din România, are asigurată baza materială şi absolut tot ce este necesar pentru realizarea producţiei la capacitate de 100% până inclusiv în luna septembrie a anului curent. În acest sens, avem asigurate din surse proprii toate capacităţile de transport mărfuri şi produse finite.

Măsurile de protecţie în această perioadă sunt drastice, compania fiind organizată într-un sistem de circuit închis, “De la bob la furculiţă“, astfel încât nimic nu intră şi nu iese din companie, fără a avea un control foarte strict.Trasabilitatea tuturor materiilor prime şi a produselor ne ajută să garantăm o calitate şi o siguranţă maximă, la acelaşi nivel ca şi până acum. În magazine produsele ajung prin distribuţia noastră proprie, prin parcul auto propriu.

Toate spaţiile, imobilele societăţii, precum şi aleile de acces pietonal şi auto sunt dezinfectate zilnic, ca şi până acum. Toate persoanele care intră în societate sunt controlate şi respectă toate procedurile de filtru, igienă şi dezinfecţie. Accesul în societate a persoanelor străine în această perioadă este strict interzis.Tuturor autovehiculelor care intră în societate li se aplică regula de igienizare şi dezinfecţie. Toţi conducătorii auto de pe vehiculele societăţii au în dotare măşti şi mânuşi de protecţie, precum şi dezinfectant atât pentru mâini, cât şi pentru cabina maşinii”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii companiei.

transavia pasare alba

În continuare, se susţine că personalul societăţii este la nivelul optim, toţi sănătoşi la această oră şi apţi de muncă. Astfel, în fiecare zi, la fiecare punct de lucru, sunt desemnate persoane care inspectează fiecare angajat la începerea activităţii. Fiecare angajat respectă procedura standard de filtru prin care se schimbă de hainele de stradă, face duş, se dezinfectează, după care se echipează cu hainele de lucru. În toate punctele critice din sectoarele de lucru, angajaţii sunt supravegheaţi video, în vederea respectării tuturor normelor de igienă şi securitate în muncă.Toate punctele de lucru a societăţii sunt dotate cu echipamente de igienizare şi dezinfecţie.

”Personalul societăţii este instruit şi informat în fiecare zi, în ceea ce priveşte evoluţia epidemiei de COVID-19 şi măsurile care trebuie luate de fiecare în funcţie de noile situaţii apărute. Niciun angajat care are un simptom asemănător unei răceli, boli respiratorii sau gripă sezonieră nu mai poate veni la muncă, acesta fiind izolat acasă sau după caz trimis la medic sau la spital. În plus, au fost luate măsuri de a avea la dispoziţie aproximativ 100 persoane care ar putea înlocui în situaţiile necesare eventuali angajaţi care nu îşi mai pot desfăşura activitatea.

Personalul a fost instruit, este controlat şi verificat în a respecta circulaţia de acasă la serviciu şi de la serviciu-acasă. În proporţie de 90% personalul este transportat la punctele de lucru şi acasă cu mijloacele de transport puse la dispoziţie de societate, care sunt igienizate şi dezinfectate zilnic. Ceilalţi angajaţi sosesc cu autoturisme de serviciu sau personale.

În orice situaţie toţi angajaţii sunt instruiţi să nu participe la evenimente cu mai multe persoane şi să evite pe cât posibil socializările cu prieteni, vecini, rude, precum şi să sesizeze compania cu privire la apariţia oricărui caz special care poate crea o posibilă contaminare cu COVID-19. Personalul medical uman care deserveşte compania urmăreşte în fiecare zi orice activitate şi informaţie de la toate sectoarele societăţii în ceea ce priveşte starea de sănătate a angajaţilor. În interiorul companiei nu se mai desfăşoară şedinţe şi analize în grup, ci doar prin sisteme de video şi tele-conferinţă, pe care societatea le are în dotare”, se afirmă în comunicat.

Transavia asigură toate autorităţile statului român, cât şi pe cetăţeni că este capabilă să livreze în continuare aceleaşi cantităţi de carne ca şi până acum, la un nivel de maximă siguranţă alimentară. ”Transavia este prima companie din România care a acordat sprijin financiar Spitalului Judeţean Alba-Iulia în lupta împotriva COVID-19, aşa cum am anunţat în 13 martie 2020. Vom păstra legătura cu comunitatea şi avem convingerea că putem trece împreună peste aceste momente prin responsabilitate, încredere şi disciplină”, spun reprezentanţii companiei din judeţul Alba.

Citiţi şi:

 

Primul caz de îmbolnăvire cu COVID-19 în Alba: o persoană aflată în carantină, venită din Italia

 

Prima pandemie de holeră din istorie. Câţi oameni au murit în India şi în celelate ţări afectate de boală

 

Un român a intrat ilegal cu un pistol în ţară şi a tras un glonţ pe stradă. Deşi n-a rănit pe nimeni, a fost condamnat la închisoare cu executare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite