Fetiță de 9 ani violată de concubinul mamei și de un prieten al acestora. Femeia ar fi asistat la unele scene

0
Publicat:

Doi bărbați și o femeie au fost arestați preventiv la Judecătoria Aiud pentru viol, agresiune sexuală, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Victima este o minoră de 9 ani, fiica femeii arestate.

Doi bărbați și o femeie au fost arestați FOTO Pexels
Doi bărbați și o femeie au fost arestați FOTO Pexels

Potrivit IPJ Alba, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani cu privire la faptul că în perioada 2020 – 2022, timp în care ar fi avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca și ar fi locuit la domiciliul acestuia împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora în vârstă de 9 ani ar fi fost violată.

În urma cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, a rezultat că bărbatul, ar fi agresat-o sexual pe minoră și ar fi întreținut cu aceasta raporturi sexuale, iar mama acesteia ar fi știut și chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.

Totodată, a rezultat că și un alt bărbat, cunoștință a celor doi, în vârstă de 35 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi săvârșit asupra minorei fapte de agresiune sexuală și viol.

„Pentru obținerea de probe, la data de 22 noiembrie 2022, polițiștii din Aiud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții, pe raza municipiului Cluj Napoca, iar cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, corupere sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului”, a transmis IPJ Alba

Măsura reținerii a fost luată și față de mama minorei, care este acuzată de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Miercuri, 23 noiembrie, cele trei persoane reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar, ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv. Acestea au fost depuse în centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite