Aventurile lingvistice ale prefectului de Alba în propriul CV: „Cunosc bine Internet. Îmi place să lucrez în medii multiculturale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CV-ul prefectului de Alba, Dănuţ Hălălai, instalat în funcţie de o lună de zile, pare scris de un elev de şcoală generală. Dacă am fi să dăm crezare documentului postat pe site-ul Instituţiei Prefectului Alba, Dănuţ Hălălai a absolvit liceul în 14 ani. Fostul director al Gărzii de Mediu Alba susţine că îi place să lucreze în ”medii multiculturale” şi că este un bun cunoscător al Internetului.

Ca orice nou funcţionar public numit în funcţie, prefectul de Alba, Dănuţ Hălălai, a trebuit să depună la dosarul de angajare şi un CV. Documentul postat pe site-ul Instituţiei Prefectului este scris într-un limbaj care ar face să roşească chiar şi un elev de şcoală generală. Nu lipsesc nici erorile grave cum ar fi cea că a absolvit liceul în 14 ani, în perioada 1984 - 1998. Cel mai probabil, perioada reală de absolvire a liceului este 1984 - 1988.

Dănuţ Hălălai a fost până în 2010 director general la firma Dami Prod SRL Teiuş, societate pe care a înfiinţat-o împreună cu fratele său, Mirel Hălălai, primar al oraşului Teiuş. În 2012 a fost numit director la Garda de Mediu Alba, iar în 4 aprilie 2017 a fost instalat oficial în funcţia de prefect al judeţului. Bătălia pentru acest post a fost mare în PSD şi s-a decis pe ultima sută de metri. 

Dănuţ Hălălai afirmă în CV că este o persoană ”dinamică” căreia îi ”place să lucreze cu oamenii în medii multiculturale, pe poziţii în care comunicarea este importantă şi munca în echipă esenţială”. De asemenea, afirmă despre propria persoană că îi place munca în echipă, că poate să se impună în faţa ascultătorilor şi poate să organizeze ”orice fel de activitate în aşa fel încît lucrurile să meargă bine”.

”Fiind de meserie inginer sunt o persoană organizată care are cunoştinţe tehnice bune. Îmi place să găsesc soluţii şi să rezolv orice problemă care se iveşte. Am cunoştinţe bune de de operare PC, cunosc bine Microsoft Office, Internet”, mai susţine prefectul de Alba în CV. 


Având pregătire, afaceri şi funcţii în domeniu, Dănuţ Hălălai spune că este ”foarte atent la orice problemă legată de mediu şi protecţia acestuia”. ”Toate acţiunile mele de pînă acum s-au bazat doar pe respectul faţă de natură şi protecţia mediului. Sunt convins că «omerlea» (omenirea - n.a.) trebuie ca în cel mai scurt timp să-şi dea seama că nu poate să supravieţuiască numai dacă respectă la modul cel mai serios tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător”, spune la capitolul ”alte competenţe şi aptitudini” prefectul de Alba. 

cv prefect alba
cv prefect alba
cv prefect alba

CV-ul prefectului Dănuţ Hălălai poate fi vizulizat online pe site-ul Instituţiei Prefectului la acest link.

Citiţi şi:

România lucrului prost făcut. Cum s-au ras de pe faţa pământului 30 de hectare de pădure pentru o pârtie de schi uitată

De ce au patru culori toate paşapoartele folosite în lume. Semnificaţiile fiecărei nuanţe alese pentru actele de călătorie

Alternativă la telefoane şi tablete: doi fraţi din Alba Iulia readuc în atenţie jocul „flup“, un „counter-strike“ cu tuburi şi cornete de hârtie

 

Seva de mesteacăn, „elixirul magic al şamanilor“. Pensiunea din Apuseni unde turiştii sunt trataţi cu băutura curativă

Povestea româncei de 25 de ani care conduce TIR-ul de 40 de tone prin toată Europa: „Devine mult mai uşor dacă o faci din pasiune“

Povestea celor zece englezi care au venit să facă curăţenie într-o livadă din Alba în schimbul unei mese îmbelşugate

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite