O fetiță l-a făcut să plângă pe un salvamar: „Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neascultători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiță din Suceava, care a fost la mare alături de părinți, i-a scris un mesaj emoționant unui salvamar. Fata i-a înmânat biletul, iar bărbatul nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când l-a citit. Fiica salvamarului a făcut publică toată povestea.

Salvamarii au avut o misiune grea în acest an FOTO Arhivă Primăria Constanța
Salvamarii au avut o misiune grea în acest an FOTO Arhivă Primăria Constanța

  „Domnule salvamar,

Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi! M-am simțit în siguranță, chiar și atunci când marea era furioasă. Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neascultători. Cu respect, Ecaterina Cârdei, Bilca, județul Suceava”, a scris fata într-un bilet pe care i l-a dat bărbatului în ultima zi a vacanței pe care a petrecut-o pe litoral.

Impresionat de gestul micuței, bărbatul a povestit cele întâmplate familiei, iar fiica sa a postat biletul pe pagina sa de socializare, alături de un mesaj.

Dacă postarea aceasta ajunge la părinții Ecaterinei, fetița care i-a dat acest bilețel tatălui meu, care vara aceasta este salvamar, să știți că ați crescut un copil extraordinar.Dacă ajunge chiar la tine, Ecaterina, să știi că tatălui meu i-au dat lacrimile citindu-l.

 După toate înjurăturile, jignirile și aproape bătăile primite în ultima perioadă, pentru faptul că încearcă zi de zi să mențină turiștii aventurieri în viață, chiar salvând de curând din apă un băiețel care la acel moment nu mai respira, bilețelul tău a fost exact lucrul de care avea nevoie să știe că există cineva acolo care îi apreciază munca. Dacă o fetiță de vârsta ei a putut să înțeleagă aceste lucruri, sunt sigură că și voi puteți. Cu respect, o fată de salvamar”,   a scris Andreea Toma pe Facebook, conform DC News   

Nebunie pe litoral. Turiștii se ceartă cu salvatorii pe plajă. Oamenii vor să intre în apă, în ciuda steagului roșu 

Nebunia de pe litoral se menține la paroxism. Deși înecurile în Marea Neagră s-au înmulțit alarmant, turiștii sunt deranjați că nu sunt lăsați de salvatori să intre în apa agitată, cu valuri mari și curenți puternici.

Atenționările de vreme nefavorabilă din ultimele zile au dat peste cap planurile turiștilor veniți la plajă pe litoralul Mării Negre.

Deși de zile întregi este arborat steagul roșu, doi turiști sunt dispăruți, iar marea și-a luat ultima cotă de victime vineri seara, 18 august 2023, în zona Eforie Nord continuă scandalul început încă din ziua de Sfânta Marie.

Turiștii s-au declarat nemulțumiți de faptul că scăldatul este interzis și că asta le strică vacanța la mare, fiind dispuși să-și asume orice risc („nu se întâmplă, dom'le, nimic“).

Marți, 15 august 2023, mai multe persoane recalcitrante s-au încăierat cu salvamarii și mai apoi și cu oamenii legii, din cauza unui turist care a aruncat cu o piatră într-un salvator pe skijet. A urmat o bătaie în toată regula, care s-a terminat la secția de poliție cu turbulenții încătușați. Cu doar o zi înainte, luni, 14 august 2023, patru turiști au murit înecați la Mamaia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite