Cursa inconștientă a unui șofer iresponsabil, virală pe internet. „Doamne ferește să-l întâlnești pe drum!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer a fost surprins în timp ce mergea cu viteză pe contrasens, deși pe sensul în care se deplasa șoseaua era liberă. În imaginile filmate de o cameră de bord se vede cum mașina gonește, în timp ce din sensul opus vin alte mașini, care circulau regulamentar.

FOTO: Captura video
FOTO: Captura video

Inamicul public numărul unu al șoferilor a fost descoperit pe o stradă din zona semicentrală a Clujului. Imaginile surprinse de un alt șofer, care circula regulamentar, au devenit în scurt timp virale.

În decurs de 24 de ore, clipul postat pe pagina de Facebook 28 Pro a fost distribuit pe de peste 4.200 de oameni și a adunat aproape 800 de comentarii.

„Șofer dezorientat” - „A revenit la Cluj. După două luni de Anglia”, este titlul postării, care are ca fundal sonor o manea. „Doamne ferește să nu îl întâlnești pe drum”, a scris cineva. „E pă Anglea”, a ironizat alt internaut. „Pericol public”, a fost altă opinie. „Fiecare cu banda lui”, a comentat altul. „Da, doar că el e pe banda greșită”, i s-a răspuns.

„Liber colegu`”, a fost altă glumă. „Păi daca e mai liber pe partea aia”, a râs altul. „Lasă-l să meargă liniștit” și „Oameni răi”, au fost doar câteva dintre comentariile postate.

Tot mai mulți șoferi inconștienți

În ultima vreme s-au înmulțit cazurile în care șoferi absolut iresponsabili circulă pe contrasens, fie după ce consumă substanțe interzise sau băuturi alcoolice, fie pur și simplu pentru a brava. În urmă cu câteva luni, imaginile cu o mașină care circula pe contrasens pe autostradă au devenit virale. Mașina a fost evitată la limită de un șofer ce conducea regulamentar.

Incidentul a avut loc între ieșirea spre Lazaret și Mediaș, în județul Sibiu. Mașina care se deplasa pe contrasens a fost evitată razant de un șofer care circula reglamentar și care avea camera de bord pornită.

După ce a reușit să evite mașina în ultima clipă, omul spune că a observat o mașină oprită pe margine și a oprit să afle dacă s-a întâmplat ceva, dacă au nevoie de ajutor.

O pasageră a mașinii oprite era în şoc, iar un alt martor din mașină a spus că a întors în fața lor”, a spus bărbatul pentru „Adevărul”. 

Omul a anunțat poliția și a fost anunțată și poliția autostrăzii.

Potrivit Ghid Auto Service, numărul șoferilor care conduc pe contrasens pe autostrada crește. Pe lângă că-și pun în pericol propria viață și a celor aflați în mașină, o pun în pericol și a celorlalți conducători auto din trafic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite