Un șofer român băut la volan a provocat un grav accident în Germania. Pagubele depășesc 18.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc în Bavaria, în dimineața zilei de miercuri, 20 decembrie, provocat de un șofer român, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Pagubele materiale se ridică la mai bine de 18.000 de euro.

Polițiștii germani i-au depistat românului o alcoolemie de 1,6 la mie FOTO Shutterstock
Polițiștii germani i-au depistat românului o alcoolemie de 1,6 la mie FOTO Shutterstock

Incidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă localitățile Kasing și Kösching în jurul orei 09:10. Potrivit poliției locale, românul, în vârstă de 29 de ani, se afla la volanul unui BMW. Fără nicio explicație, el a pătruns brusc pe banda din stânga, notează Știri Diaspora.

Din sensul opus, venea un Volkswagen, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din Kösching. Șoferul a încercat, fără succes să evite impactul. Cele două autoturisme s-au izbit violent.

Bărbatul din Kösching s-a ales cu răni ușoare în urma impactului. Românul și pasagerul său au scăpat teferi și nevătămați. Cu toate acestea, pagubele materiale sunt însemnate. Ambele mașini au fost avariate major, distrugerile fiind evaluate la peste 18.000 de euro.

Românul, sub influența băuturilor alcoolice

În urma testării cu aparatul alcooltest, polițiștii au descoperit că șoferul român avea o alcoolemie de aproximativ 1,6 la mie.

În consecință, autoritățile au demarat cercetări împotriva șoferului pentru punerea în pericol a circulației rutiere și vătămare corporală din culpă în traficul rutier. Pentru a aduna dovezi suplimentare, a fost prelevată o probă de sânge de la conducătorul auto. Bărbatul a rămas fără permis de conducere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite