Un român a pus în alertă autoritățile din Slovacia. Polițiștii au rămas șocați când au văzut ce transporta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incident cu totul neobișnuit, pe autostrada D2, din Slovacia. Un tânăr șofer român, în vârstă de 24 de ani, a fost tras pe dreapta, în zona de odihnă Sekule. Polițiștii au fost luați prin surprindere când au văzut ce transporta.

Șofer român, oprit de polițiști în Slovacia FOTO Shutterstock
Șofer român, oprit de polițiști în Slovacia FOTO Shutterstock

Informațiile despre acest incident neobișnuit au fost aduse în atenția publică de Poliția KR PZ din Bratislava, printr-o postare pe rețelele de socializare, notează publicația Știri Diaspora.

Remorcă fără o roată

Inspectorii de circulație din Regiunea Bratislava l-au observat șoferul român în timp ce transporta un alt autovehicul pe o remorcă cu o roată lipsă, pe puntea din dreapta spate. Incidentul a avut loc pe data de 15 august 2023.

La acel moment, tânărul șofer român parcurgea autostrada D2 în direcția Bratislava, fiind oprit în zona de odihnă Sekule. Imaginile cu remorca cu roata lipsă au stârnit uimire atât în rândul internauților, cât și al autorităților.

image

În momentul în care polițiștii rutieri au intervenit, au procedat imediat la confiscarea plăcuțelor de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare al vehiculului în cauză. În plus, șoferului i s-a aplicat o amendă substanțială, iar dreptul său de a conduce a fost suspendat, măsuri pentru asigurarea siguranței circulației.

Acest incident a atras atenția atât prin aspectul bizar al situației, cât și prin reacția promptă și hotărâtă a poliției. Șoferul român a fost confruntat imediat pentru acțiunea sa iresponsabilă iar autoritățile au luat măsuri ferme pentru a preveni potențialele riscuri pentru ceilalți participanți la trafic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite