Primăria Capitalei a aprobat protestul transportatorilor și fermierilor. Urmează trei zile de haos în București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestul transportatorilor și fermierilor a fost aprobat de Primăria Capitalei, a anunțat edilul Nicușor Dan. Protestatarii își vor striga nemulțumirile duminică, luni și marți.

Primaria aprobă protestul transportatorilor in Piața Constituției -  INQUAM Photos Casian Mitu
Primaria aprobă protestul transportatorilor in Piața Constituției - INQUAM Photos Casian Mitu

Protestul fermierilor și transportatorilor în Piața Constituției a fost aprobat de Primăria Capitalei. Traficul va fi blocat în centrul Capitalei în zilele de 21, 22 și 23 ianuarie din această cauză. Mai exact de duminică până marți.

Hotărârea aprobă participarea la miting a 100 de tractoare, 100 de capete de tractor și a 5.000 de persoane, potrivit primarului Nicușor Dan.

Anterior, primarul general al Capitalei a respins cererea protestatarilor pentru că „nu era rezonabilă”. Fermierii și transportatorii ar fi vrut să ocupe, de vineri până luni, cu 15.000 de vehicule, Piaţa Victoriei, lucru care ar fi dus la blocarea traficului în București.

Noua cerere, depusă astăzi la Primăria Municipiului București, solicita aprobarea unei manifestații în alveola centrală a Pieței Victoria, fără a fi nevoie de restricționarea traficului rutier, în intervalul 19-22 ianuarie, între orele 6:00-24:00, conform cererii prezentate de Știripesurse.ro.

În cerere se menționa că la manifestație vor participa 50.000 de persoane și se solicita accesul pentru 200 de utilaje, respectiv o sută de capete de tractor de tir și o sută de tractoare, potrivit sursei citate anterior.

Însă, Primăria Capitalei a aprobat protestele pentru 21, 22 și 23 ianuarie, pentru 100 de tractoare și 100 de capete de tractor tir și 5.000 de participanți.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite