Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul, estimat la aproape 4 milioane de lei

0
Publicat:

Poliţiştii braşoveni de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează, marţi, două percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la domiciliile unor persoane implicate într-un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste 3 milioane de lei. 

Polițiștii cercetează un prejudiciu de peste 3 milioane de lei
Polițiștii cercetează un prejudiciu de peste 3 milioane de lei

Conform unui comunicat remis de IPJ Braşov, cu ocazia efectuării acestor percheziţii se urmăreşte identificarea şi ridicarea, în vederea cercetărilor, de medii de stocare, înscrisuri folosite şi/sau emise în activitatea infracţională, precum şi valori asupra cărora să se instituie măsuri asiguratorii, iar la finalul acestora o persoană va fi condusă, în baza unui mandat de aducere, la audieri.

"În fapt, în cauză se efectuează cercetări cu privire la fraudarea bugetului consolidat al statului prin achiziţii intracomunitare de mărfuri. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este în suma de 3.932.735 lei", se arată în comunicatul IPJ Braşov.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor Criminalistice ale inspectoratelor de poliţie Braşov şi Ilfov, din cadrul S.A.S. Braşov şi Ilfov, precum şi de cel al Serviciilor de Investigare a Criminalităţii Economice ale IPJ Ilfov şi Sector 5 Bucureşti, iar suportul tehnic de specialitate este asigurat de către D.O.S din cadrul I.G.P.R.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite