Medic de la Spitalul Elias reținut pentru că a furat 35.000 de euro din casa prietenei sale

0
Publicat:

Un medic rezident pe secția de Chirurgie Plastică de la Spitalul Elias a fost reținut după ce ar fi sustras suma de 35.000 de euro din apartamentul iubitei sale. Suma a fost recuperată, potrivit polițiștilor. 

Andrei Gregorian, medicul suspectat de furt -  Foto Arhiva Personală/Facebook
Andrei Gregorian, medicul suspectat de furt - Foto Arhiva Personală/Facebook

Potrivit comunicatului Poliției Române, bărbatul de 42 de ani a furat din locuința femeii suma de 35.000 de euro.

Polițiștii de la Secția 5  au pus în executare, pe 3 octombrie, 2 mandate de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au găsit şi ridicat „sume importante, în lei şi valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.” 

Poliția a fost sesizată chiar de iubita doctorului estetician, „la data de 26 septembrie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112,  de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrași 35.000 de euro, din locuința sa situată în  Sectorul 1.” , arată comunicatul Poliției.

Cercetările efectuate de oamenii legii au stabilit că medicul este cel care a săvârșit fapta, astfel, acesta a fost găsit și dus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore și urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. 

Suma a fost recuperată și predată persoanei care a făcut sesizarea. Cercetările continuă,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Medicul, pe nume Andrei Gregorian, este medic rezident în Chirurgie Plastică la Spitalul Clinic Elias și este și fondatorul unei clinici de profil din București. 

Potrivit profilului de Facebook al medicului terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, iar în 2019 a terminat Medicina Generală, fiind în prezent  rezident în Chirurgia Plastică.

Și femeia cu care avea o relație ar fi tot medic la spitalul Elias, potrivit Agerpres. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite