Cum îi apără avocata americană pe frații Tate: „Sistemul a eșuat. Tristan are un bebeluș pe care nu l-a văzut niciodată“

0
Publicat:

Tina Glandian, avocata americană celebră cooptată în echipa de apărători ai fraților Tate, a acuzat instanțele din România că în cazul milionarilor britanici nu au fost respectate drepturile omului.

Frații Tate rămân după gratii, după ce instanța le-a respins contestația, la prelungirea mandatului de arestare preventivă. Cei doi milionari britanici au fost arestați preventiv din 30 decembrie 2022 și de atunci încearcă fără succes să-i convingă pe judecători să-i lase în libertate.

În joc a intrat și celebra Tina Glandia, care a declarat în cadrul unei conferințe de presă că „Echipa apărării a făcut demersuri majore pentru a arăta lipsa probelor în cazul fraților Tate. Andrew și Tristan au dat, pe rând, declarații convingătoare la Curtea de Apel și au cerut să fie eliberați din cauza lipsei probelor și lipsa oricăror antecedente penale“, a spus apărătoarea.

Tina Glandian FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Tina Glandian FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Celebra avocată și-a motivat explicația, punând situația în care se află cei doi pe lipsa antecedentelor, dar și pe seama faptului că Tristan Tate nu a apucat să își vadă copilul. „Am fost la Curtea de Apel astăzi unde Curtea Apărării a făcut astăzi demersuri majore în care s-a pus în discuție lipsa probelor în cazul fraților Tate. Andrew și Tristan au dat declarații la Curtea de Apel și au fost niște declarații importante. Ei și-au cerut drepturile de eliberare din arestul preventiv pe baza lipsei de probe și pe baza lipsei antecedentelor penale. Au mai fost menționate și alte argumente, cum ar fi faptul că Tristan are un copil de trei săptămâni, pe care n-a avut posibilitatea să îl întâlnească, pentru că frații Tate sunt în arest de mai mult timp, adică nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”, a explicat Tina Glandian, într-o conferință de presă.

Celebra avocată susține că nu au fost respectate anumite drepturi internaționale, respectiv celor doi frați nu li s-a oferit posibilitatea de a obține eliberarea condiționată.

Tina Glandian a devenit celebră după ce a apărat cu succes, în procese controversate, vedete precum Michael Jackson, Chris Brown, sau Mike Tyson. 

Farații Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Farații Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri