Mike Tyson acuză producătorul serialului „Mike” că i-a furat povestea: „Nu m-a plătit”

0
0
Mike Tyson, fostul campion american de box / Foto Arhivă
Mike Tyson, fostul campion american de box / Foto Arhivă

Mike Tyson, fostul campion american de box, a acuzat producătorul serialului „Mike” care va fi difuzat pe platforma Hulu că i-a „furat” povestea vieţii sale şi a comparat platforma cu o „piaţă de sclavi”.

Noua serie dramatică „Mike" va apărea pe 25 august pe Hulu şi retrasează viaţa boxerului din copilăria sa până la marile succese din ring şi la condamnarea sa pentru viol în 1992, scrie Agerpres. 

„Ei mi-au furat povestea vieţii mele şi nu m-au plătit", a spus Mike Tyson pe contul său de Instagram. „Hulu este echivalentul în streaming al unei pieţe de sclavi", a adăugat el.

        View this post on Instagram                       A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Platforma, disponibilă doar în Statele Unite, este deţinută în majoritate de Disney.

Unul din cele opt episoade ale serialului se va concentra pe Desiree Washington, adoptând punctul de vedere al fostului manechin, care, la 18 ani, îl acuza pe Mike Tyson de viol în 1991. Fostul campion mondial al greilor a fost condamnat un an mai târziu şi a petrecut trei ani în închisoare.

Steven Rogers, creatorul şi scenaristul lui „Mike" a spus că nu „a putut discuta" cu Tyson, întrucât un alt proiect dispunea deja de „drepturi" pentru povestea vieţii sale.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite