Ce obiecte se aflau în camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei care a fost incendiată

0
Publicat:

În camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, situată într-o clădire din Sectorul 6, care a ars, luni seară, se aflau bunuri diverse, jumătate din acestea au fost distruse de foc. 

18 masini de pompieri au participat la lichidarea incendiului FOTO ISU/Facebook
18 masini de pompieri au participat la lichidarea incendiului FOTO ISU/Facebook

Este vorba de țigări, articole îmbrăcăminte, încălțăminte, textile și accesorii vestimentare, biciclete, triciclete, trotinete, produse agrement ( jucării, articole sportive etc), alcool, scule, unelte și obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor, arme albe ( cuțite, săbii, arcuri), telefoane, laptopuri, motociclete, scutere, produse cosmetice, parfumuri și componente PC. 

Depozitul se află în administrarea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București și are o suprafață de aproximativ 1.200m², Direcția Generală de Poliție a Municipiului București plătind doar o parte din utilități. 

„Toată locația are asigurată paza umană la intrarea în curte, precum si puncte fixe, unul dintre punctele fixe fiind amplasat lângă depozit. Depozitul este asigurat cu sistem de supraveghere video gestionat de către DGPMB”, a comunicat Poliția Capitalei.

Reamintim că pompierii au anunțat că au intervenit pentru „stingerea unui incendiu care se manifesta în subsolul unei clădiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinația de depozitare, în str. Boișoara.”

La fața locului s-a intervenit cu 10 autospeciale de stingere și 8 autospeciale care realizează alimentarea cu apă din afara obiectivului, conform surselor citate.

În subsolul de aproximativ 3000 mp erau depozitate materiale combustibile: mase plastice, hârtie, textile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite