Ariana Dudună, Asociația Elevilor din Constanța, mesaj pentru profesori: Continuați să luptați!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președinta Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Ariana Dudună, face apel la profesori să continue greva și să nu cedeze la această nouă ofertă a Guvernului. „Noi ne-am solidarizat cu voi. E rândul vostru să vă solidarizați cu viitorul nostru“, a scris ea pe Facebook.

Ariana Dudună / Foto: Arhivă
Ariana Dudună / Foto: Arhivă

Eleva precizează că „această grevă trebuie să se încheie cu o victorie. Altfel, putem aprinde lumânarea pe învățământ” și susține că e șansa profesorilor să dea o lecție de deminitate. „În următorii 5-10 ani nu veți mai avea o astfel de șansă, cel mai probabil”, mai scrie ea.

Ariana Dudună susține că „România Educată a fost o minciună”, iar timpul a dovedit asta. „Au scos prevederea cu salariile pentru că știau că nu le vor da. În decembrie cel mai probabil vor da OUG trenuleț ca să vă amâne creșterile”, mai precizează eleva.

„Continuați să luptați! Nu cedați! Elevii sunt cu voi! Noi ne-am solidarizat cu voi. E rândul vostru să vă solidarizați cu viitorul nostru“, conchide președinta AEC.

Reacția elevei vine după ce Guvernul a anunțat că va oferi 1.000 de lei brut creștere salarială din 1 iunie, astfel încât să se oprească greva.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite