Un bărbat a încercat să-și ucidă familia aruncându-se intenționat cu mașina într-o prăpastie VIDEO

0
Publicat:

O mașină, în care se afla o familie, a căzut într-o prăpastie de peste 70 de metri adâncime din California, însă autoritățile au transmis că de fapt bărbatul care se afla la volan a vrut să-și omoare familia, relatează NBC News.

Bărbatul va fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor și abuz de minori. Foto: Captură video
Bărbatul va fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor și abuz de minori. Foto: Captură video

Conducătorul auto, soția și cei doi copii din mașina Tesla au fost salvați, luni, în zona Devil's Slide din Comitatul San Mateo, a declarat poliția rutieră din California. 

Bărbatul, pe numele său Dharmesh Arvind Patel, în vârstă de 41 de ani, din Pasadena, a fost arestat și va fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor și abuz de minori după ce va fi externat din spital, a declarat poliția din California.

Operațiunea de salvare a implicat pompieri care au coborât pentru a-i salva pe cei doi copii, în vârstă de 4 și 7 ani, în vreme ce cei doi adulți au fost salvați de echipajul unui elicopter, au afirmat oficialii.

Mașina se afla în prăpastie la o adâncime de 80-100 de metri. 

Pe baza dovezilor adunate, anchetatorii au stabilit că este posibil ca incidentul să fie un act intenționat", a transmis poliția. 

Brian Pottenger, comandatul pompierilor care au intervenit, a afirmat că martorii au sunat la numărul de urgență 911, în jurul orei 10.50 dimineața. 

Acesta a precizat că se întâmplă „extrem de rar" ca persoanele să supraviețuiască după o astfel de cădere.  

Am fost mirați să găsim victime în viață în mașină", a declarat el. Cei doi copii au fost răniți, însă nu grav, a mai precizat Pottenger. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite