Un bărbat a fost salvat la 30 de ore după ce a căzut de pe o navă de croazieră VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost dat dispărut de către echipajul Carnival Valor, după ce sora sa a transmis că nu s-a întors în cabină după ce a ieșit pe punte, conform unui comunicat de presă al Gărzii de Coastă a SUA, citat de CBS News. 

Vas de croazieră.
Un bărbat a fost salvat după 30 de ore după ce a căzut de pe o navă de croazieră. Foto: Arhivă

Echipajele de salvare s-au mobilizat imediat. După mai multe ore de căutări, bărbatul a fost observat de un vas care se afla în zonă. Garda de Coastă a fost înștiințată și a primit coordonatele. 

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost salvat în jurul orei 20:25, la circa 32 de kilometri de Southwest Pass, Louisiana.

Subofițerul de la Paza de Coastă, Ryan Graves, a afirmat că tânărul a fost „receptiv, dar prezenta simptome asemănătoare hipotermiei”, atunci când a fost găsit de echipajul Gărzii de Coastă.

Acesta a avut parte de îngrijiri medicale de urgență pe aeroportul New Orleans Lakefront și starea sa este stabilă, a mai adăugat Graves. 

Suntem mai mult decât recunoscători că acest caz s-a încheiat cu bine”, a declarat Lt. Seth Gross, coordonator al misiunii de căutare și salvare din Sectorul New Orleans.  

A fost nevoie de un efort a întregii echipe din partea gardienilor de la Garda de Coastă, a echipajelor de răspuns și a partenerilor noștri profesioniști din domeniul maritim care operează în Golful Mexic pentru a localiza individul dispărut și a-l aduce în siguranță". 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite