Cum a scăpat un bărbat ca prin minune de moarte: apelul care i-a salvat viața

0
Publicat:

Un bărbat a fost salvat de un apel telefonic. La scurt timp după ce a coborât din autoturism să vorbească la telefon, un bolovan a căzut peste mașina sa.

Bărbatul a scăpat ca prin minune FOTO Qué Pasa En Los Angeles
Bărbatul a scăpat ca prin minune FOTO Qué Pasa En Los Angeles

Mauricio Henao, din California, a fost la un pas de moarte atunci când a coborât din mașină, la marginea autostrăzii Pacific Coast din Malibu, ca să vorbească la telefon.

După puțin timp, un bolovan uriaș, cu diametrul de aproape un metru și jumătate, i-a zdrobit vehiculul. Mauricio Henao a mărturisit că a auzit „zgomote puternice” produse de stâncile de pe versantul dealului din spatele aflate în cădere.

 „Eram la volan, am coborât pentru că am primit un telefon și în câteva secunde mi-am văzut mașina total distrusă”, a spus Henao pentru presa locală, citată de Insider. Un bolovan cu diametrul de aproape un metru și jumătate a căzut pe cupola mașinii sale și a distrus-o complet, în timp ce mai multe pietre au blocat cele patru benzi de circulație.

Henao știe că apelul telefonic pe care l-a primit i-a salvat viața. „Sunt de-a dreptul zdruncinat. Sincer, nu cred că voi mai parca vreodată aici după ce s-a întâmplat. Sunt traumatizat de toată această întâmplare."

Mai multe mașini au fost avariate de stâncile care au căzut de pe versantul dealului.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite