Cinci masini folosite de Secret Service în vacanța lui Joe Biden de Ziua Recunoștinței au luat foc pe un aeroport

0
0

Cinci automobile închiriate de U.S. Secret Service cu prilejul vacanței de Ziua Recunoștinței a președintelui american Joe Biden pe insula Nantucket au fost cuprinse de flăcări, luni, în parcarea aeroportului Memorial, relatează Daily Mail.

Cinci masini inchiriate de Secret Service pentru o vizită a lui Biden au luat foc FOTO Captură
Cinci masini inchiriate de Secret Service pentru o vizită a lui Biden au luat foc FOTO Captură

Circumstanțele în care a izbucnit incendiul sunt în curs de investigare.

Automobilele, care fuseseră returnate de U.S. Secret Service (USSS)  companiei de închirieri Hertz cu doar o zi înainte, au suferit pagube considerabile. Focul s-a produs la doar câțiva metri de rezervoarele de combustibil ale aeroportului.

Cinci mașini închiriate de USSS în timpul călătoriei lui Biden de Ziua Recunoștinței la Nantucket au fost remorcate din cauza incendiului - este vorba despre un Chevy Suburban, Ford Explorer, Infiniti QX80, Ford Expedition și Jeep Gladiator.

Vehiculele au fost folosite pentru a transporta familia președintelui american pe timpul vizitei pe insula din statul Massachusetts.

Cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Se știe însă că automobilul marca Ford Expedition se afla sub incidența unei rechemări în service a bateriilor de la producător. Bateria nu fusese schimbată la momentul incidentului. 

Biden a petrecut Ziua Recunoștinței pe luxoasa insulă Nantucket, în largul coastei statului Massachusetts, împreună cu familia sa.

Incidentul se află sub investigație, având în vedere că autoturismele au fost folosite de către detașamentul de securitate al președintelui american cu doar o zi înainte.

The Nantucket Current a publicat pe Twitter videoclipuri care arată partea din față a vehiculelor complet distrusă de incendiu. Nicio persoană nu a fost rănită.

Biden a zburat la Nantucket marțea dinaintea Zilei Recunoștinței împreună cu prima doamnă Jill Biden, precum și cu fiul său Hunter, soția sa Melissa Cohen și fiul lor Beau Jr. Președintele s-a întors la Washington, D.C., duminică, 27 noiembrie, după ce a petrecut sărbătoarea de Ziua Recunoștinței pe insulă.

O operațiune de securitate intensă a fost evidentă pe insulă în timp ce președintele și familia sa s-au deplasat pe străzile ude de ploaie în timpul vacanței de Ziua Recunoștinței în Nantucket. Această securitate a inclus perechi de contralunetiști elită ai Secret Service.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite