Biden l-a invitat pe Zelenski să viziteze Casa Albă pe 12 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii celor două state vor discuta despre nevoile Ucrainei și de „nevoia vitală de sprijin continuu din partea Statelor Unite într-un moment critic”.

Președintele american Joe Biden. Foto: Arhiva Adevărul
Președintele american Joe Biden. Foto: Arhiva Adevărul

Președintele american Joe Biden l-a invitat pe omologul său ucrainean Vladimir Zelenski la o întâlnire la Casa Albă pe 12 decembrie, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

Președintele Biden l-a invitat pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski la o întâlnire la Casa Albă marți, 12 decembrie”, a declarat serviciul de presă într-un comunicat. Se precizează că liderii celor două state vor discuta despre nevoile actuale ale Ucrainei și de „nevoia vitală de sprijin continuu din partea Statelor Unite într-un moment critic”.

După cum a clarificat serviciul de presă de la Casa Albă, Biden intenționează să „sublinieze angajamentul neclintit al Statelor Unite de a sprijini poporul Ucrainei”.

Vizita anterioară a lui Zelenski la Washington a avut loc pe 21 septembrie. 

Președintele Ucrainei a sosit în capitala SUA de la New York, unde a participat la evenimentele celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a ONU. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite