Ilan Şor, despre faptul că ar fi virat bani în conturile PAS: M-au rugat oamenii Maiei Sandu să-i ajutăm, noi i-am ajutat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Orhei, Ilan Şor, a confirmat marţi, 8 noiembrie, că banii dubioşi despre care Maia Sandu a declarat că au întrat în conturile PAS în seara de 7 noiembrie ar fi fost trimişi de el, prin intermediul lui Veaceslav Galoi, angajat al firmei „Dufremol”, care aparţine lui Şor.

„Eu mereu am ajutat PLDM. M-au rugat oamenii Maiei Sandu să-i ajutăm, noi i-am ajutat, dar banii sunt curaţi şi nu înţeleg de ce toţi se agită aşa”, a subliniat Şor după şedinţa de judecată avută pe 8 noiembrie în dosarul de spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari.

Amintim că liderul PAS a scris pe Facebook despre o tentativă de virare a banilor de proveninenţă dubioasă în conturile formaţiunii sale, iar ulterior secretarul general al PAS a venit cu precizări în cadrul unei conferinţe de presă. El a adăugat că banii au fost transferaţi de Veaceslav Galoi, despre care presa a scris că este apropiat de Ilan Şor.

Banii ar fi fost trimişi în patru tranzacţii a cîte 70.000 lei fiecare. Cei de la PAS susţin că îndată ce au văzut tranzacţia au returnat banii, totodată subliniind că în spatele acestui scenariu ar sta socialiştii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite