Ion Ceban neagă că a fost implicat în virarea banilor în contul PAS: Acum toată lumea ştie cum Maia Sandu a zburat la Doha din banii lui Shor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video privesc.eu
FOTO captură video privesc.eu

Consilierul municipal al PCRM Ion Ceban a venit cu o reacţie marţi, 8 noiembrie, după ce secretarul general al PAS, Igor Grosu, a declarat că socialiştii stau în spatele virării unor bani de provenienţă dubioasă în conturile PAS (fiind vorba de patru tranzacţii a câte 70.000 de lei). Ca argument, Grosu a prezentat informaţia unor surse care spun că Ceban a fost văzut într-un local cu acea persoană care a virat ulterior banii.

„Maia Sandu o face pe sfânta, o face pe preacurata, dar nu ştiu cum se întâmpă că a activat în echipa oligarhilor şi a fost şi este înconjurată de hoţi şi oameni dubioşi.

Pe lângă faptul că au utilizat milioane de lei sau dolari nedeclaraţi, pentru presă şi consultanţi americani, ei au beneficiat şi de ajutor financiar din contul miliardului furat.

Recent, a fost dezvăluit un transfer din partea lui Shor. Numai fiindcă aceste documente au fost făcute publice, echipa Maiei Sandu a început să se dezică de ei. Dar câte alte transferuri secrete, neoficiale, au fost făcute până acum, fără a fi cunoscute.

Mâna dreaptă sau stângă a Maiei Sandu, Igor Grosu are obrazul gros de tot, dacă îşi permite să spună minciuni urâte de tot, despre oarecare întâlniri pe undeva cu finanţatorii PAS. Este o minciună, ca şi alte minciuni ale pasivilor.

Acum toată lumea ştie cum Maia Sandu a zburat la Doha din banii lui Shor, a devenit deputat în 2014 cu banii lui Shor, acum finanţează campania din banii lui Shor, adică din miliardul furat”, a menţionat Ceban pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite