Igor Grosu, despre banii dubioşi ajunşi în contul PAS: Este un atac înscenat de Igor Dodon VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al Partidului Acţiuni şi Solidaritate, Igor Grosu, consideră că banii de o provenienţă dubioasă ajunşi în contul formaţiunii pe care o reprezintă nu sunt altceva decât un scenariu pus la punct de contracadidatul Maiei Sandu la prezidenţiale, Igor Dodon.

„Ieri, o persoană cu un trecut penal, pe nume Galoi Veaceslav, a efectuat patru transferuri a câte 70 de mii de lei în contul PAS. La sfârşitul zilei noi verificăm transferurile, cele mai sunt verificate în mod special. Am stabilit că acest Galoi Veaceslav are antecedente panale şi este eroul mai multor investigaţii jurnalistice, inclusiv Ziarul de Gardă. Este un client permanent al CNA care este folosit de către autorităţi împotriva concurenţilor politici sau celor care nu sunt pe placul guvernării”, afirmă Grosu.

Totodată, secretarul PAS afirmă că luni, 7 noiembrie, într-un local din Capitală a avut loc o întâlnire amicală a trei persoane, Viorel Melic - cumătrul lui Igor Dodon, acum angajat al lui Ilan Shor, reprezentantul PCRM Ion Ceban şi Galai Veaceslav.

„Aceşti trei indivizi au pus la cale, după informaţia noastră, acest scenariu. Tot ieri am început procedura de returnare a acestor mijloace băneşti. Noi în concluzie putem spune un lucru: atunci când Igor Dodon nu mai are contraargumente el parcurge la astfel de lucruri murdare”, a conchis Grosu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite