Porecla deloc măgulitoare a dictatorului Coreei de Nord: „Este extrem de supraponderal”

0
Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se pare că se răsfață cu mâncăruri și băuturi alcoolice cunoscute în Europa, preferând șunca de Parma și whisky-ul, conform unui specialist în apărare din Marea Britanie, relatează Fox News.

Kim Jong Un
Kim Jong Un ar cântări aproximativ 136 de kilograme. Foto: Gettyimages (Arhivă)

„Kim Jong Un este al 36-lea cel mai bogat om din lume și în 2018 a intrat în posesia a două mașini speciale Mercedes S600 Maybach, are 17 palate și un avion privat", a afirmat expertul în apărare și profesorul Anthony Glees pentru Daily Star. 

Și, potrivit bucătarului său, este un consumator înrăit de băuturi alcoolice, bea whisky Black Label și Brandy Hennessy, și un fumător înrăit", a mai adăugat Glees. 

Mai mult decât atât, Glees a mai adăugat că liderul nord-coreean, în vârstă de 39 de ani, ar fi căpătat o poreclă care se traduce în engleză prin „cel gras”

Este evident că este extrem de supraponderal. Într-adevăr, porecla lui este „Pang”, „cel gras'", a spus Glees. 

De asemenea, se spune că acesta se răsfață cu țigări Yves Saint Laurent și cu porții mari de șuncă de Parma, un tip de prosciutto din regiunea italiană Parma. 

Declarațiile lui Glees survin în urma comentariilor făcute în urmă cu o lună de serviciile de informații din Coreea de Sud, care au precizat reporterilor că, liderul Coreei de Nord ar putea suferi de insomnie și că ar face abuz de alcool și tutun, speculându-se că acesta cântărește aproximativ 136 de kilograme. 

Glees l-a catalogat pe dictatorul nord-coreean ca fiind „criminal” și „nu doar nebun”. 

„Credem că l-a executat pe ministrul său de Securitate cu ajutorul aruncătoarelor de flăcări după o lansare nereușită a unei rachete, iar în 2016, doi oficiali din ministerul Educației au fost executați cu rachete antiaeriene pentru că au ațipit în timpul unei ședințe", a afirmat Glees 

Le-a ordonat aghiotanților săi să-l ungă pe unchiul său cu sângele oficialilor executați, despre care se spune că a leșinat din cauza șocului, înainte de a fi executat el însuși”, a mai adăugat specialistul în apărare din Marea Britanie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite